Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Δένδιας στάθηκε ανάμεσα στους πολίτες και κάλεσε σε εθνική ενότητα (βίντεο)

Ο Δένδιας στάθηκε ανάμεσα στους πολίτες και κάλεσε σε εθνική ενότητα (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Γλυφάδα, Νέα Δημοκρατία, Νίκος Δένδιας, Υπουργείο Εξωτερικών,

Ο Νίκος Δένδιας είναι ο δημοφιλέστερος υπουργός της κυβέρνησης και ο πρώτος σε σταυρούς βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ωστόσο, η κοσμοσυρροή των φίλων του τη Δευτέρα στο Γκολφ της Γλυφάδας ήταν εντυπωσιακή, ήταν ανεπανάληπτη.

Ο υπουργός Εξωτερικών στάθηκε ανάμεσα στους πολίτες και τους μίλησε για τα εθνικά μας θέματα, με πρώτα τα ελληνοτουρκικά, σημειώνοντας την ανάγκη εθνικής ενότητας.

Όπως υπογράμμισε, οι Έλληνες πάντα διχαστήκαμε για τα θέματα εξωτερικής πολιτικής κάτι που η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας φρόντισε να μην επαναληφθεί.

«Είμαι πολύ υπερήφανος γιατί η κυβέρνηση Μητσοτάκη κατάφερε αυτά τα 3,5 χρόνια όχι μόνο να μεγαλώσει τη χώρα, αλλά να τη μεγαλώσει διατηρώντας την εσωτερική ομόνοια και ομοψυχία σε θέματα εξωτερικής πολιτικής.

»Αυτό είναι τεράστια εθνική παρακαταθήκη», είπε ο υπουργός Εξωτερικών απευθυνόμενος στους πολίτες της Β3 εκλογικής περιφέρειας (Νότιος Τομέας) της Αθήνας, «τους οποίους δεν έχω συχνά την ευκαιρία να συναντήσω, λόγω της άσκησης των καθηκόντων μου», όπως σημείωσε ο ίδιος σε ανάρτησή του στο Twitter.

Ο Νίκος Δένδιας, με χαρισματική αμεσότητα και επικοινωνία με τους πολίτες, τους απευθύνθηκε με τα παρακάτω λόγια [δείτε το βίντεο]:

Σχετικά άρθρα