Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εύα Καϊλή: Αυτές είναι οι φυλακές στις Βρυξέλλες που κρατείται η ευρωβουλευτής

Εύα Καϊλή: Αυτές είναι οι φυλακές στις Βρυξέλλες που κρατείται η ευρωβουλευτής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βέλγιο, Βρυξέλλες, Διαφθορά, Δωροδοκία, Εύα Καϊλή, Ευρωβουλευτές, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Ιταλία, Κατάρ, Κίνημα Αλλαγής, Μαύρο Χρήμα, Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος, ΠΑΣΟΚ, Φυλακές, Χρηματισμός,

Τις φυλακές που φέρεται να κρατείται η Εύα Καϊλή στις Βρυξέλλες μετά την απαγγελία των κατηγοριών από τη βελγική δικαιοσύνη, κατέγραψε η κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού MEGA.

Στις φυλακές αυτές κρατούνται συνήθως όσοι και όσες αντιμετωπίζουν κατηγορίες και αναμένεται να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη.

Όπως ανέφερε το MEGA, στο Βέλγιο οι Αρχές είναι ιδιαίτερα ευαίσθητες σε θέματα οικονομικής απάτης και διαφθοράς συνεπώς αναμένεται και μία πολύ σκληρή στάση των βελγικών δικαστικών Αρχών.

Τόσο η Εύα Καϊλή όσο και οι υπόλοιποι τρεις συλληφθέντες όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, έχουν μεταφερθεί στις φυλακές του Σεν Ζιλ.

Η δίκη θα γίνει στις Βρυξέλλες.

Οργισμένοι δηλώνει η Ευρωβουλή για την υπόθεση διαφθοράς και ζητά να «πέσουν κεφάλια».

Αύριο μάλιστα θα γίνει η συνεδρίαση για την καρατόμηση της Εύας Καϊλή από την αντιπροεδρία, ενώ ορισμένοι ζητούν να παραδώσει και την έδρα της, μία απόφαση που αφορά όμως μόνο την ίδια.

Είχαμε όμως και την πρώτη αντίδραση του Πάολο Τζεντιλόνι, Ευρωπαίου Επιτρόπου Οικονομικών Υποθέσεων.

Μιλώντας στη Rai3 δήλωσε πως «εάν επιβεβαιωθούν τα όσα αποκαλύπτονται στα ΜΜΕ, θα είναι μία ντροπή, ένα σοβαρό πλήγμα στη φήμη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, θα πρόκειται για μια από τις πιο δραματικές ιστορίες διαφθοράς των τελευταίων ετών».

Σχετικά άρθρα