Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ευάγγελος Βενιζέλος: “Πάμπλουτοι χομπίστες διασκεδάζουν σε βάρος πολιτών”

Ευάγγελος Βενιζέλος: “Πάμπλουτοι χομπίστες διασκεδάζουν σε βάρος πολιτών”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη, Ευάγγελος Βενιζέλος, Εφημερίδα Τα ΝΕΑ, ΣΥΡΙΖΑ,

Στην Γιάννα Αγγελοπούλου επιτίθεται ο Ευάγγελος Βενιζέλος, μέσα από άρθρο του στα “Νέα”. Κάνει λόγο για “πάμπλουτους χομπίστες που διασκεδάζουν την ανία τους σε βάρος των πολιτών”, κατηγορώντας την για την δήλωσή της υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ, σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Η συνέντευξη της κας Αγγελοπούλου προκάλεσε προκάλεσε πολλές συζητήσεις, αλλά είχε μείνει αναπάντητη από την κυβέρνηση. Το κενό αυτό ήρθε μάλλον να καλύψει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και Υπουργός Εξωτερικών, δείχνοντας την ενόχληση του για την εκκωφαντική σιωπή του Μαξίμου.

“Υπάρχει κάποιος λογικός ειρμός σε αυτήν την στάση; Προφανώς κανένας. Πρόκειται για μία γνήσια αντισυστημική και αντισυμβατική προσέγγιση που επιτρέπει σε ορισμένους πάμπλουτους χομπίστες (με τα χρήματα στο εξωτερικό και τις πιθανές ζημιές στην Ελλάδα) να διασκεδάζουν την ανία τους σε βάρος των πολιτών και μάλιστα των πιο αδύναμων, υπό τις ιαχές ορισμένων αμετανόητων “λαθρεμπόρων επιρροής” που νομίζουν ότι το 2014 είναι όπως ήταν το 2004″, κλείνει το άρθρο του Βενιζέλου.

Σχετικά άρθρα