Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εκτός από «νευρόσπαστος» και αγεωγράφητος ο Τσαβούσογλου – Είπε ότι τα νότια σύνορα της Ευρώπης είναι η Τουρκία

Εκτός από «νευρόσπαστος» και αγεωγράφητος ο Τσαβούσογλου – Είπε ότι τα νότια σύνορα της Ευρώπης είναι η Τουρκία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΟΖ Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, Ενέργεια, Έρευνα Υδρογονανθράκων, Κατεχόμενα Κύπρος - Ψευδοκράτος «ΤΔΒΚ», Κυπριακό Ζήτημα, Κύπρος, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, Τουρκία, Υδρογονάνθρακες,

Νέο παραλήρημα του Τούρκου ΥΠΕΞ, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, σε διεθνές συνέδριο στη Ρώμη όπου μεταξύ άλλων διαστρέβλωσε ακόμη και τη γεωγραφία, λέγοντας πως τα νότια σύνορα της Ευρώπης είναι στην Τουρκία και όχι στην Ελλάδα.

«Τις διαφορές μας με την γειτονική μας χώρα, την Ελλάδα, προσπαθούμε να τις λύσουμε με ειρηνικές διαδικασίες και με διπλωματία.

»Όμως για το ταγκό χρειάζονται δυο άνθρωποι», ανέφερε ο αρχικά ο Τσαβούσογλου.

«Η Τουρκία έχει σημαντική συμβολή στην ασφάλεια της Ευρώπης.

»Τα νότια σύνορα της Ευρώπης δεν αρχίζουν με την Ελλάδα [σ.σ. αλλά από που;].

»Τα νότια σύνορα της Ευρώπης και του ΝΑΤΟ αρχίζουν από την Τουρκία [σ.σ. αγεωγράφητος].

»Στον αγώνα εναντίον της τρομοκρατίας, η Τουρκία παίζει ένα σημαντικό ρολό [σ.σ. ποιον ακριβώς;].

»Είμαστε η μόνη χώρα μέλος του ΝΑΤΟ που αγωνίζεται ενεργά με το ISIS [σ.σ. τεράστιο ψέμα]», είπε στη συνέχεια ο Τούρκος ΥΠΕΞ όπως μετέφερε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης.

Μάλιστα, ο Τσαβούσογλου έφτασε στο σημείο να αναφέρει ως επίσημη οντότητα την κατεχόμενη Κύπρο, παραβλέποντας ότι πρόκειται για ευρωπαϊκό έδαφος υπό στρατιωτική κατοχή, μετά από εισβολή:

«Γιατί κινητοποιήθηκε η Τουρκία; Διότι η άλλη πλευρά, οι άλλες χώρες της Μεσόγειου, αγνόησαν την Τουρκία και τα δικαιώματα της ”ΤΔΒΚ” (ψευδοκράτους στην Κύπρο).

»Εμείς κάνουμε έκκληση για την δίκαιη και ίση μοιρασιά όπως και οι πολίτες της ”ΤΔΒΚ” πιστεύουν στην ώση μοιρασιά.

»Αν δείτε στους χάρτες, προσπαθούν να μην αφήσουν τίποτα στην Τουρκία [σ.σ. γιατί θα έπρεπε να δοθεί μερίδιο στην Τουρκία που δεν είναι δικό της;].

»Στο πεδίο και στο τραπέζι κινητοποιηθήκαμε και κάναμε μια καταγραφή της δική μας υφαλοκρηπίδας, ενώπιον του ΟΗΕ και καλέσαμε τους άλλους λέγοντας να συναντηθούμε όλοι και να συζητήσουμε πως μπορεί να γίνει η ίση μοιρασιά».

Καμία «ίση μοιρασιά» μαφιόζε ισλαμιστή. Η «ίση μοιρασιά» που ζητάς είναι τα δικά σου δικά σου και να μοιραστούμε μαζί σου τα δικά μας.

Έλα να τα πάρεις, να δεις τι θα πάθεις, μιγάδα τουρκομογγόλε, απόγονε εξισλαμισμένων και τουρκεμένων.

Σχετικά άρθρα