Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Τσίπρας καταδίκασε την Τουρκία δίχως να ξέρει γιατί!..

Ο Τσίπρας καταδίκασε την Τουρκία δίχως να ξέρει γιατί!..
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, ΑΟΖ Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, Κύπρος, ΣΥΡΙΖΑ, Τουρκία,

H απόφαση της Τουρκίας να διεξάγει έρευνες, με τη συμμετοχή δύο πολεμικών σκαφών, στον χώρο της υφαλοκρηπίδας και της ΑΟΖ της Κύπρου, συνιστά απαράδεκτη παραβίαση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας, όπως αυτά καθορίζονται από το διεθνές δίκαιο, επεσήμανε σε δηλώσεις του ο Αλέξης Τσίπρας.

Εκτιμούμε, είπε, ότι η πρόκληση αυτή έχει στόχο να τορπιλίσει τις διαδικασίες διαλόγου για την επίλυση του Κυπριακού, υπό την αιγίδα του ΟΗΕ και τορπιλίζει την ήδη εύφλεκτη κατάσταση στην περιοχή. «Ρίχνει λάδι στη φωτιά» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Συγνώμη, αλλά ο Αλέξης Τσίπρας θεωρεί ότι η Τουρκία “έχει στόχο να τορπιλίσει τις διαδικασίες διαλόγου για την επίλυση του Κυπριακού, υπό την αιγίδα του ΟΗΕ”; Αυτό κατάλαβε;

Αλέξη Τσίπρα, βρες γρήγορα ανθρώπους που να αντιλαμβάνονται από γεωπολιτική, βρες ειδικούς και έμπειρους στα θέματα αυτά, γιατί αλλιώς να μην κάνεις δηλώσεις Αλέξη Τσίπρα.

Είναι γνωστό ότι στον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχετε ιδέα για το τι συμβαίνει στη Μέση Ανατολή και στη Μεσοποταμία όπως και ότι αδυνατείτε να αντιληφθείτε τις κοσμοϊστορικές ανακατατάξεις, αλλά φροντίστε πρώτα να μάθετε τι “παίζει” και μετά να κάνετε δηλώσεις.

Δηλαδή, αύριο θα γίνει αυτός ο άνθρωπος πρωθυπουργός και θα λέει τέτοια πράγματα! Έλεος δηλαδή! Σοβαρευτείτε, εδώ παίζεται το πιο χοντρό “μοίρασμα” από το τέλος του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου και ο Αλέξης Τσίπρας εκτιμά ότι η Τουρκία θέλει να τορπιλίσει τις διαδικασίες διαλόγου για την επίλυση του Κυπριακού! Ποιες διαδικασίες διαλόγου;

Η Τουρκία προσπαθεί να δημιουργήσει αντιπερισπασμό τόσο επειδή είναι στριμωγμένη στη γωνία λόγω Ισλαμικού Κράτους και κουρδικής εθνεγερσίας, όσο και επειδή θεωρεί ότι εάν πρόκειται να χάσει κάτι στα ανατολικά της πρέπει να πάρει αντάλλαγμα από τα κοιτάσματα της ανατολικής Μεσογείου.

Συμβουλή, εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ, σταματήστε επιτέλους να διαβάζετε Μίκυ Μάους και διαβάστε και καμιά ανάλυση γεωπολιτικής… ή -εάν δεν τα πάτε καλά με τα αγγλικά- να διαβάζετε tribune.

Σχετικά άρθρα