Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καραμανλής και Σαμαράς έτοιμοι να μαδήσουν το «μπουμπουκάκι»

Καραμανλής και Σαμαράς έτοιμοι να μαδήσουν το «μπουμπουκάκι»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Κυριάκος Μητσοτάκης, Κώστας Καραμανλής, Νέα Δημοκρατία, Τηλεφωνικές Παρακολουθήσεις,

Πηγή αγωνίας για το επιτελείο του Κ. Μητσοτάκη αποτελεί η στάση των δύο πρώην πρωθυπουργών της παράταξης έναντι των αποκαλύψεων στο κεφάλαιο των υποκλοπών.

Το Σάββατο 19 Νοεμβρίου, ο Κώστας Καραμανλής θα δώσει το παρών στην παρουσίαση του βιβλίου του διευθυντή της εφημερίδας Εστία και βιογράφου του Μανώλη Κοττάκη.

Ο πρώην πρωθυπουργός αναμένεται να λάβει τον λόγο κάνοντας νύξη στις καυτές πτυχές της επικαιρότητας.

Όπως κατέδειξε στην ομιλία του στο πολιτικό μνημόσυνο του Γιάννη Κεφαλογιάννη, κινείται στον αντίποδα της κυβερνητικής επιχείρησης οχύρωσης πίσω από το απόρρητο.

Ο τίτλος μάλιστα του βιβλίου -«Οι απόρρητοι φάκελοι Καραμανλή»- προδιαθέτει για μια τοποθέτηση του πρώην πρωθυπουργού που θα ηχήσει δυσάρεστα στο Μαξίμου.

Πολλοί δε υποστηρικτές του στη Ν.Δ. θεωρούν ότι ο Κώστας Καραμανλής «χρωστά μία απάντηση στον Κυριάκο Μητσοτάκη» με αφορμή τη διαφωνία που εξέφρασε ο πρωθυπουργός (στη συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ) για τα όσα ειπώθηκαν στα Ανώγεια.

Λίγες εβδομάδες αργότερα, στις 7 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθούν τα αποκαλυπτήρια του «Ιδρύματος Αντώνης Σαμαράς».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο θέατρο Παλλάς με κεντρικό ομιλητή τον πρώην πρωθυπουργό, που συγκαταλέγεται στη λίστα των παρακολουθούμενων.

Ο Αντ. Σαμαράς ακόμα δεν έχει προβεί σε σχετική τοποθέτηση.

Επιμένει μόνο να υπενθυμίζει στον Κ. Μητσοτάκη -για τα ελληνοτουρκικά– ότι «διάλογο με πειρατές δεν κάνουμε».

Γαλάζια στελέχη επισημαίνουν ότι σε περίπτωση που εξαπολύσουν αιχμές οι δύο πρώην πρωθυπουργοί, θα καταρριφθεί και το πρόταγμα του Κ. Μητσοτάκη να μην κυλήσει η πολιτική ζωή της χώρας στον βούρκο.

Σχετικά άρθρα