Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σε πανικό ο «κυβερνήτης» – Καραμανλής και Σαμαράς αρνήθηκαν να ακούσουν το παραλήρημά του

Σε πανικό ο «κυβερνήτης» – Καραμανλής και Σαμαράς αρνήθηκαν να ακούσουν το παραλήρημά του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Κυριάκος Μητσοτάκης, Κώστας Καραμανλής, Νέα Δημοκρατία,

Καζάνι που βράζει θυμίζει η Νέα Δημοκρατία μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις στο σκάνδαλο των υποκλοπών και τις πληροφορίες για παρακολουθήσεις πρωτοκλασσάτων υπουργών τις οποίες η κυβέρνηση δεν έχει διαψεύσει.

Εντός της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ υπάρχει αμηχανία και έντονη ανησυχία για το τι θα ακολουθήσει, ενώ το κλίμα επιδεινώθηκε μετά τις δύο ηχηρές απουσίες από την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πολιτική Επιτροπή.

Οι δύο πρώην πρωθυπουργοί, Αντώνης Σαμαράς και Κώστας Καραμανλής αποφάσισαν να μην παρεβρεθούν, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα στον πρωθυπουργό.

Την ίδια ώρα αμφότεροι προετοιμάζουν παρεμβάσεις, προβληματίζοντας έντονα το Μέγαρο Μαξίμου.

Υπενθυμίζεται ότι όπως έγραφε η «Αυγή της Κυριακής», το Σάββατο, 19 Νοεμβρίου, ο Κώστας Καραμανλής θα δώσει το παρών στην παρουσίαση του βιβλίου του διευθυντή της εφημερίδας Εστία και βιογράφου του Μανώλη Κοττάκη.

Ο πρώην πρωθυπουργός αναμένεται να λάβει τον λόγο κάνοντας νύξη στις καυτές πτυχές της επικαιρότητας.

Λίγες εβδομάδες αργότερα, στις 7 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθούν τα αποκαλυπτήρια του «Ιδρύματος Αντώνης Σαμαράς».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο θέατρο Παλλάς με κεντρικό ομιλητή τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά που συγκαταλέγεται στη λίστα των παρακολουθούμενων. Μέχρι στιγμής δεν έχει προβεί σε σχετική τοποθέτηση.

Πλέον τα βλέμματα των βουλευτών της ΝΔ πέφτουν την Παρασκευή στη Βουλή και στο κατά πόσο τελικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα αποφασίσει να εμφανιστεί και να απαντήσει στον Αλέξη Τσίπρα για τις υποκλοπές, ή θα προτιμήσει για τρίτη φορά την φυγομαχία, μία στάση που έχει προβληματίσει αρκετά γαλάζια στελέχη.

Σχετικά άρθρα