Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πατούλης: Θα είμαι ξανά υποψήφιος – Τι είπε για τον αν τον παρακολουθούσαν παράνομα

Πατούλης: Θα είμαι ξανά υποψήφιος – Τι είπε για τον αν τον παρακολουθούσαν παράνομα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Πατούλης, Νέα Δημοκρατία, Παρακολουθήσεις, Περιφέρεια Αττικής, Τηλεφωνικές Παρακολουθήσεις, Τοπική Αυτοδιοίκηση, Υποκλοπές,

Την πρόθεσή του να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για τη θέση του Περιφερειάρχη Αττικής ξεκαθάρισε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ.

Παράλληλα ο κ. Πατούλης υπογράμμισε πως οι σχέσεις του και η συνεργασία του με την κυβέρνηση είναι «εξαιρετικές», τονίζοντας πως «Δεν βλέπω κανέναν λόγο να μην μας στηρίξει η παράταξή μας (Νέα Δημοκρατία), μέσα από το έργο μας που είναι πλέον διακριτό και το οποίο σχετίζεται με το κυβερνητικό έργο για να αλλάξουμε την Αττική».

Σχετικά με το θέμα των παρακολουθήσεων και στα σχετικά δημοσιεύματα που φέρουν και τον ίδιο να συμπεριλαμβάνεται στα πρόσωπα που παρακολουθούνταν, ο Περιφερειάρχης σχολίασε πως «δεν υπάρχει λόγος να παρακολουθεί κανείς τον Περιφερειάρχη Αττικής, το τηλέφωνό μου είναι το ίδιο εδώ και 25 χρόνια, είναι ανοικτό για κάθε πολίτη που θέλει να έρθει σε επαφή μαζί μου.

»Θεωρώ αδιανόητο ο Περιφερειάρχης Αττικής να παρακολουθείται από τον οποιονδήποτε.

»Το θέμα αυτή τη στιγμή διερευνάται από τη δικαιοσύνη και το παρακολουθούμε. Εμείς συνεχίζουμε τη δουλειά μας».

Σχετικά άρθρα