Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Πάτσης υποστήριξε ότι ο Μητσοτάκης ήξερε τα πάντα για τις «δραστηριότητές» του

Ο Πάτσης υποστήριξε ότι ο Μητσοτάκης ήξερε τα πάντα για τις «δραστηριότητές» του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανδρέας Πάτσης, Κόκκινα Δάνεια, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία,

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία ήξεραν τις δραστηριότητές του με τα κόκκινα δάνεια και τις εξωχώριες εταιρείες που διατηρεί ήδη από το 2019 υποστήριξε ο Ανδρέας Πάτσης αδειάζοντας Μαξίμου και κόμμα.

Ο αποπεμφθείς βουλευτής της ΝΔ σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 ξεκάθαρα δήλωσε ότι όλα ήταν γνωστά λέγοντας χαρακτηριστικά «νομίζετε ότι ένα κόμμα δεν ξέρει ποιον έχει στα ψηφοδέλτιά του;» και συνέχισε λέγοντας πως οι δραστηριότητές του με τις εξωχώριες εταιρείες και την αφαίμαξη των πολιτών με τα κόκκινα δάνεια «δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία, ούτε ανακάλυψε κανείς την Αμερική».

Ο Ανδρέας Πάτσης ανέφερε μάλιστα ότι όλες οι εταιρείες ήταν δηλωμένες στο πρώτο πόθεν έσχες που κατέθεσε ως βουλευτής το 2020 και μάλιστα όταν έγινε καταγγελία στη Βουλή ελέγχθηκε από την Επιτροπή Πόθεν Έσχες και απαλλάχθηκε μετά από έλεγχο που διήρκησε 8 μήνες.

Τα ΕΛΤΑ και η άγνοια νόμου

Όσον αφορά τα ΕΛΤΑ και τη σύμβαση του ενός εκατομμυρίου ευρώ, ο Ανδρέας Πάτσης υποστήριξε ότι και πάλι το θέμα ήταν γνωστό εδώ και 10 μήνες μετά από ερώτηση που είχε καταθέσει στη Βουλή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Κάτσης.

«Γιατί έγινε σήμερα θέμα;» αναρωτήθηκε ο Ανδρέας Πάτσης ρίχνοντας και πάλι τα καρφιά του προς Μαξίμου και κόμμα.

Αναφερόμενος στη συνεργασία του με τα ΕΛΤΑ, παραδέχθηκε ότι ήταν προ του 2020 και ότι στη συνέχεια όταν τα ΕΛΤΑ έκαναν σύμβαση με διεθνή δικηγορική εταιρεία έγινε ο τοπικός αντιπρόσωπός της και έτσι συνέχισε τη συνεργασία και με τα ΕΛΤΑ.

Χωρίς ίχνος ντροπής ο Ανδρέας Πάτσης υποστήριξε ότι αν και δικηγόρος δεν γνώριζε όταν εκλέχθηκε βουλευτής ότι απαγορεύεται να έχει εξωχώριες εταιρείες και ότι κανείς δεν τον ενημέρωσε, κανείς δεν του είπε ότι απαγορεύεται.

Για τα μάτια του κόσμου η διαγραφή

Ο αποπεμφθείς βουλευτής της ΝΔ, χαρακτήρισε «σημεία των καιρών» την αποπομπή του την οποία δικαιολόγησε κάνοντας αγιογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη και υποστηρίζοντας ότι ήταν ορθή η απόφαση για τη διαγραφή του καθώς ο πρωθυπουργός δίνει μάχες εντός και εκτός Ελλάδας και δεν μπορεί να αφήσει να επικρατεί στην επικαιρότητα η «νοσηρή ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ».

Σχετικά άρθρα