Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Πλήρης υποταγή στην Τρόικα η συνέντευξη της Βούλτεψη

ΣΥΡΙΖΑ: Πλήρης υποταγή στην Τρόικα η συνέντευξη της Βούλτεψη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Μνημόνιο, Σοφία Βούλτεψη, ΣΥΡΙΖΑ,

“Τα μνημονιακά διαπιστευτήρια της κυβέρνησης στην τρόικα μέσω της ξεκάθαρης δήλωσης της κ. Βούλτεψη ότι δεν θα υπάρξει καμία έξοδος από το μνημόνιο χωρίς τη συναίνεση των δανειστών, συνιστούν την πιο ηχηρή διάψευση της κυβερνητικής προπαγάνδας” σημειώνει το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την συνέντευξη της Σοφίας Βούλτεψη στην ιταλική εφημερίδα Ρεπούμπλικα.

“Το «έξοδος από το μνημόνιο» γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη «ό,τι πει η τρόικα», δείχνοντας και τα όρια της στρατηγικής της κυβέρνησης. Είναι τέτοιος ο εγκλωβισμός της στη μνημονιακή πολιτική και στις απαιτήσεις των δανειστών, που μόνο ως κακόγουστο αστείο μπορούν να εκληφθούν οι κυβερνητικές ασυναρτησίες” καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ιταλική εφημερίδα η Σοφία Βούλτεψη τόνισε αυτά που δεν τονίζει στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα η Σοφία Βούλτεψη δήλωσε ότι «Η Ελλάδα θα βγει από το μνημόνιο μόνο μετά από συμφωνία με τους τρεις θεσμικούς εταίρους. Θα συνεχίσει να ακολουθεί με προσήλωση το πρόγραμμα. Εμείς δεν θα γυρίσουμε το ρολόι πίσω».

Η συνέντευξη παρουσιάστηκε με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Η Ελλάδα καθησυχάζει την Ευρωπαϊκή Ένωση: Τέλος στο Μνημόνιο μόνο με τη συναίνεση της Τρόικας» και υπότιτλο « Η Σοφία Βούλτεψη, δεξί χέρι του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, καθησυχάζει τις αγορές”.

Σχετικά άρθρα