Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σπίρτζης σε Θεοδωρικάκο: Ποιες οι σχέσεις του 53χρονου με τον διοικητή του ΑΤ Κολωνού;

Σπίρτζης σε Θεοδωρικάκο: Ποιες οι σχέσεις του 53χρονου με τον διοικητή του ΑΤ Κολωνού;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Βιασμός, Ηλίας Μίχος, Κακοποίηση Ανηλίκου, Κολωνός, Παιδική Πορνεία, Παιδική Πορνογραφία, Πορνεία, Προοδευτική Συμμαχία, Σεπόλια, ΣΥΡΙΖΑ, Τάκης (Παναγιώτης) Θεοδωρικάκος, Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Σπίρτζης,

Ο Χρήστος Σπίρτζης, με νέα του ανακοίνωση, ζητά από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη ενημέρωση για τις σχέσεις του 53χρονου παιδοβιαστή κομματάρχη της Νέας Δημοκρατίας με τον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Κολωνού.

Ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της K.O. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ρωτά τον κ. Θεοδωρικάκο:

«Η μητέρα της 12χρονης έχει αποκαλύψει από χθες ότι όταν πήγε στο ΑΤ Κολωνού να καταγγείλει τα φρικιαστικά εγκλήματα που βίωσε το παιδί της από τον 53χρονο παιδοβιαστή, δεν την δέχθηκαν και την παρέπεμψαν στην ΓΑΔΑ.

»Την ίδια ώρα τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι φωτογραφίες του 53χρονου με υψηλόβαθμο αξιωματικό στο ΑΤ Κολωνού αλλά και με άλλους αστυνομικούς.

»Περιμένουμε μαζί με τα ονόματα των συλληφθέντων και των 213 «πελατών» για το φρικιαστικό έγκλημα στον Κολωνό που συνεχίζουν να κρύβουν για δεύτερη μέρα, να μας ενημερώσει ο κ. Θεοδωρικάκος και για τις ενέργειες που όφειλε ήδη να έχει προβεί:

»Ποιες οι σχέσεις του 53χρονου παιδοβιαστή με τον διοικητή του ΑΤ Κολωνού και γιατί δεν δέχθηκαν την μητέρα του παιδιού όταν πήγε να καταγγείλει τα αποτρόπαια εγκλήματα;».

Σχετικά άρθρα