Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Λαφαζάνης: Μητσοτάκης και Βούλτεψη προωθούν τον ραγιαδισμό

Λαφαζάνης: Μητσοτάκης και Βούλτεψη προωθούν τον ραγιαδισμό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Παναγιώτης Λαφαζάνης, Σοφία Βούλτεψη, ΣΥΡΙΖΑ,

“Tο δίδυμο Μητσοτάκης – Βούλτεψη πραγματικά διαθέτει αρκετή φαντασία, μόνο που τη φαντασία αυτή τη σπαταλά στο να ανακαλύπτει φαντάσματα στον ΣΥΡΙΖΑ και να προωθεί έναν νέο ραγιαδισμό”.

Με αυτήν την δήλωση απάντησε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης στην επίθεση που δέχθηκε σήμερα τόσο από τον Κυριάκο Μητσοτάκη όσο και από την Σοφία Βούλτεψη.

“Βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο, να το συνεχίσουν” συμπλήρωσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

«Για αυτούς που φαντασιώνονται διαγραφές χρέους και άλλες τέτοιες ανοησίες. Αν σήμερα οι αγορές κλείνουν για την Ελλάδα με τέτοια ευκολία, τι θα συμβεί αν κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ τις εκλογές;
Και πώς τότε θα χρηματοδοτηθεί η χώρα; Γιατί τότε δύο επιλογές υπάρχουν. Είτε η χώρα θα αποταθεί ικέτις στους πιστωτές της για ένα ακόμα σκληρότερο Μνημόνιο είτε θα επιστρέψει στη δραχμή προς μεγάλη ικανοποίηση του κ. Λαφαζάνη, το προφίλ του οποίου ενδεχομένως να κοσμεί το νέο χιλιάρικο» δήλωσε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος.

Από την πλευρά της η Σοφία Βούλτεψη με ανακοίνωσή της τόνιζε ότι ο ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζει εικόνα διάλυσης αφού στην ουσία άλλος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα και άλλος ο ΣΥΡΙΖΑ του Λαφαζάνη.

Όπως σημειώνει η Σοφία Βούλτεψη «ξέραμε για συνιστώσες, δεν ξέραμε για πόλεμο συνιστωσών»

Σχετικά άρθρα