Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βούλτεψη: Εικόνα διάλυσης στον ΣΥΡΙΖΑ

Βούλτεψη: Εικόνα διάλυσης στον ΣΥΡΙΖΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, Σοφία Βούλτεψη, ΣΥΡΙΖΑ,

Με ανακοίνωσή της η Σοφία Βούλτεψη ότι ο ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζει εικόνα διάλυσης αφού στην ουσία άλλος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα και άλλος ο ΣΥΡΙΖΑ του Λαφαζάνη.

Όπως σημειώνει η Σοφία Βούλτεψη “ξέραμε για συνιστώσες, δεν ξέραμε για πόλεμο συνιστωσών” και υπογραμμίζει ότι ενώ στον ΣΥΡΙΖΑ παλεύουν με τους δαίμονές τους η κυβέρνηση παλεύει για την έξοδο της χώρας από το μνημόνιο.

Ολόκληρη η δήλωση της Σοφίας Βούλτεψη:

«ΣΥΡΙΖΑ 1 εναντίον ΣΥΡΙΖΑ 2!

Ξέραμε για συνιστώσες, δεν ξέραμε για πόλεμο συνιστωσών.

Ο κ. Τσίπρας καταγγέλλει την εσωκομματική του αντιπολίτευση για «μικροπαραγοντισμό» και «μεγαλοπαραγοντισμό», «υπαρξιακές κρίσεις και κρίσεις ταυτότητας για ψύλλου πήδημα».

Ο κ. Λαφαζάνης καταγγέλλει «φαινόμενα υποκατάστασης των οργάνων και πρωτοβουλίες ερήμην τους» και «φαινόμενα παραγοντισμού που δεν εκφράζουν τις συλλογικές αποφάσεις».

Ο κ. Τσίπρας λέει ότι διαθέτει «ολοκληρωμένο σχέδιο διαπραγμάτευσης».

Ο κ. Λαφαζάνης θεωρεί αναπόφευκτη τη σύγκρουση με την ευρωζώνη και την ΕΕ, προβλέπει «εκβιασμούς» στη χρηματοδότηση της χώρας και στη ρευστότητα των τραπεζών και ζητά προετοιμασία για «όλες τις δυνατές εναλλακτικές πιθανότητες και εκδοχές».

Ο κ. Τσίπρας επιμένει στις ετερόκλητες συμμαχίες και ανοίγει το κόμμα του σε όποιον «αντιμνημονιακό» βρει μπροστά του, αρκεί να μην ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ο κ. Λαφαζάνης διαφωνεί και μιλά για «μεταμφιεσμένους» αντιμνημονιακούς, θολούς και καιροσκόπους.

Ο κ. Τσίπρας δηλώνει βέβαιος ότι θα τιθασεύσει τις αγορές και θα τις μεταμορφώσει από εχθρικές σε… φιλικές!

Ο κ. Λαφαζάνης προειδοποιεί ότι «οι πρόσφατες δραματικές εξελίξεις αποτελούν προανάκρουσμα των εκβιασμών που πιο έντονα ακόμη θα δεχθεί μια κυβέρνηση της αριστεράς».

Στο μεταξύ, η κυβέρνηση διαπραγματεύεται με τους Ευρωπαίους για την επόμενη μέρα και την έξοδο της χώρας από την κρίση».

Σχετικά άρθρα