Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Κατρούγκαλος «αρπάχτηκε» στον ΣΚΑΪ με Οικονόμου και Παυλόπουλο

Ο Κατρούγκαλος «αρπάχτηκε» στον ΣΚΑΪ με Οικονόμου και Παυλόπουλο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άκης Παυλόπουλος, Γιώργος Κατρούγκαλος, Δημήτρης Οικονόμου, Ευάγγελος Αποστολάκης, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΚΑΪ, ΣΥΡΙΖΑ, Τηλεόραση,

Με περισσή αγένεια φιλοξένησαν στο πάνελ του ΣΚΑΪ τον τομεάρχη Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γιώργο Κατρούγκαλο, όταν εκείνος τόλμησε να σηκώσει το γάντι στις προκλήσεις των δημοσιογράφων.

Για την ακρίβεια ο Γιώργος Κατρούγκαλος υπενθύμισε στον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο πως «όταν καλείτε κάποιον θα πρέπει να του επιτρέπετε να λέει αυτά που θέλει και να μην διαστρεβλώνετε αυτά που λέει όπως κάνατε χθες με τον κ. Αποστολάκη».

«Το διατυπώνετε με υπαινιγμό πρόθεσης», είπε ο Άκης Παυλόπουλος, με τον Γιώργο Κατρούγκαλο να του απαντά: «Κανένας υπαινιγμός, ευθέως το είπα».

«Είναι πολύ κακό αυτό που κάνετε.

»Είναι σα να λέτε ότι το αλλοιώσαμε σκοπίμως», συνέχισε ο Παυλόπουλος, με τον Οικονόμου να σημειώνει πως «ούτε ο κ. Αποστολάκης δεν το λέει αυτό.

»Μιλήσαμε με τον κ. Αποστολάκη, δεν το λέει αυτό».

«Απευθύνω μομφή. Λέτε παράλογα πράγματα. Μη γίνεστε αστείοι.

»Ο ΣΚΑΪ χθες έκανε κάτι βρώμικο και δεν είναι μεμονωμένο», απάντησε ο Κατρούγκαλος.

Με ένταση ο Γιώργος Κατρούγκαλος επισήμανε ότι ο τα «αφεντικά του σταθμού θα έπρεπε να απολογηθούν για τα fake news σε βάρος του Αποστολάκη», αντί αυτού όμως εισέπραξε τον χαρακτηρισμό του Δημήτρη Οικονόμου, ότι είναι «απαράδεκτος και καταδικαστέο αυτό που κάνει».

«Αυτά που κάνετε είναι πολακισμοί. Είναι ντροπή για σας αυτό που κάνετε.

»Οι σοβαροί άνθρωποι του κόμματός σας έχουν πάρει απόσταση από αυτά που λέτε».

Φυσικά οι δημοσιογράφοι, σήκωσαν τους τόνους τόσο, που δεν άφηναν τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να μιλήσει διακόπτοντας και φωνάζοντας πάνω στα λόγια του Γιώργου Κατρούγκαλου.

Ο ΣΚΑΪ αναγκάστηκε σε επανόρθωση μετά τα fake news σε βάρος του Αποστολάκη

Σε «αποκατάσταση της αλήθειας» προχώρησε ο ΣΚΑΪ μετά την μονταζιέρα σε βάρος του Ευάγγελου Αποστολάκη που είχε ως αποτέλεσμα να διαστρεβλωθεί πλήρως η δήλωση για την Τουρκία.

Ωστόσο δεν ζήτησε συγγνώμη από τον πρώην υπουργό Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ που τον εμφάνισε να είχε δηλώσει ότι «έχουμε περιθώρια να βάλουμε “νερό στο κρασί μας”» με την Τουρκία, ενώ η επανόρθωση «κρύφτηκε» μέσα στην παλιά δημοσίευση.

«Σημειώνεται ότι στην αρχική ανάρτηση με τις δηλώσεις του κ. Αποστολάκη ΕΚ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗΣ αναγραφόταν η δήλωση χωρίς το «δεν» με αποτέλεσμα να προκληθεί σύγχυση ως προς το πραγματικό περιεχόμενο των θέσεων του κ. Αποστολάκη.

»Προς αποκατάσταση της αλήθειας η δήλωση του κ. Αποστολάκη έχει ως εξής:

»”ΔΕΝ νομίζω ότι έχουμε περιθώρια να βάλουμε “νερό στο κρασί μας” ή να δεχτούμε κάποιες παραχωρήσεις.

»Δεν πρέπει να το συζητάμε, και δεν το συζητάμε» αναφέρει το skai.gr.

Ευάγγελος Αποστολάκης: Η μονταζιέρα του ΣΚΑΪ διαστρέβλωσε πλήρως δήλωση του πρώην υπουργού Άμυνας για την Τουρκία

Η μονταζιέρα του ΣΚΑΪ «χτύπησε» τον Ευάγγελο Αποστολάκη και μάλιστα σε ένα θέμα ύψιστης εθνικής σημασίας που έχει σχέση με τις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Ο πρώην υπουργός Άμυνας, επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, και επίτιμος αρχηγός ΑΓΕΕΘΑ ήταν καλεσμένος τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στις ελληνοτουρκικές σχέσεις και στην όλο και αυξανόμενη ένταση με ευθύνη του Ερντογάν.

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης, πολύπειρος στρατιωτικός και με υπουργική θητεία στο Άμυνας, επεσήμανε μετ’επιτάσεως ότι:

«Δεν νομίζω ότι έχουμε περιθώρια να βάλουμε “νερό στο κρασί μας” ή να δεχτούμε κάποιες παραχωρήσεις. Δεν πρέπει να το συζητάμε και δεν το συζητάμε».

Ω, του θαύματος η δήλωσή του διαστρεβλώθηκε πλήρως από τη μονταζιέρα του ΣΚΑΪ καθώς λίγη ώρα μετά στην ιστοσελίδα του καναλιού η δήλωση του Ευάγγελου Αποστολάκη αποδόθηκε ως εξής:

«Νομίζω ότι έχουμε περιθώρια να βάλουμε “νερό στο κρασί μας” ή να δεχτούμε κάποιες παραχωρήσεις. Δεν πρέπει να το συζητάμε και δεν το συζητάμε».

Σχετικά άρθρα