Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σε πανικό ο Δημήτρης Μαρκόπουλος από τις αποκαλύψεις στην Εξεταστική – Τελεί σε παραλήρημα

Σε πανικό ο Δημήτρης Μαρκόπουλος από τις αποκαλύψεις στην Εξεταστική – Τελεί σε παραλήρημα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλή των Ελλήνων, Δημήτρης Μαρκόπουλος, Εξεταστική Επιτροπή, ΕΥΠ - Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, Μυστικές Υπηρεσίες Πληροφοριών, Νέα Δημοκρατία, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ, Τηλεφωνικές Παρακολουθήσεις,

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται η κυβέρνηση Μητσοτάκη στην υπόθεση των υποκλοπών, μετά την αποκάλυψη ότι το αρχείο της παρακολούθησης Ανδρουλάκη, καταστράφηκε με εντολή του Παναγιώτη Κοντολέοντα, την ίδια μάλιστα μέρα που ο τότε διοικητής της ΕΥΠ κατέθετε στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας στις 29 Ιουλίου.

Ο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Μαρκόπουλος και μέλος της Εξεταστικής επέμεινε σε παραληρηματικό λόγο, κατηγορώντας συναδέλφους του στην Εξεταστική επικαλούμενος το απόρρητο για τη διαρροή.

Πιο συγκεκριμένα μιλώντας στο MEGA ο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Μαρκόπουλος για μια ακόμα φορά προκλητικός, απευθυνόμενος στον διευθυντή της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάση Θεοχαρόπουλο τον αποκάλεσε ψεύτη, ισχυριζόμενος ότι η είδηση περί καταστροφής του αρχείου Ανδρουλάκη είναι fake news.

Ο εκνευρισμός του Δημήτρη Μαρκόπουλου και η εκτόξευση της πρωτοφανούς κατηγορίας προκλήθηκε από την επίθεση που εξαπέλυσε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος υπογραμμίζοντας ότι «δεν διαβάζει τα non paper της Νέας Δημοκρατίας για να απαντήσει» και του υπενθύμισε ότι «η Δημοκρατία σημαίνει και λογοδοσία», όταν ο βουλευτής της ΝΔ επέλεξε να μην απαντήσει, κρυπτόμενος πίσω από το απόρρητο.

Για την καταστροφή του αρχείου για την παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη, ο Δημήτρης Μαρκόπουλος είπε πως «το χειρότερο είδος των fake news είναι αυτά που απομονώνουν κάτι χωρίς να αναφέρουν κάτι άλλο.

»Επειδή δεν μπορώ να δώσω στον αέρα απάντηση, και επειδή διέπει την διαδικασία το απόρρητο, λέω να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και επιφυλακτικοί πόσοι διαβάζουν και να κάνουν κρίση.

»Η μισή αλήθεια και η επιλογή να παρουσιαστεί ένα θέμα με έναν συγκεκριμένο τρόπο, είναι fake news».

«Η ΝΔ έχει διαψεύσει, έχει κατηγορήσει τους πάντες, τις εφημερίδες του εξωτερικού και τις ελληνικές, αλλά και τον ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος και πρόσθεσε πως «εδώ όμως στην πραγματικότητα έχουμε ένα σκάνδαλο, αυτό των υποκλοπών.

»Αλλά έχουμε και ένα σκάνδαλο μέσα στο σκάνδαλο των υποκλοπών και συμβαίνει το τελευταίο διάστημα.

»Δηλαδή τη διαδικασία του απόρρητου που κρύβονται μέσα από το απόρρητο και το οποίο δεν χρησιμοποίησαν οι πρώην διοικητές της ΕΥΠ, αλλά το χρησιμοποιεί ο νυν διοικητής της και ΕΥΠ, αλλά και ο κ. Κοντολέων».

Σχετικά άρθρα