Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Κοντολέων έβαλε στο κάδρο τον Γεραπετρίτη

Ο Κοντολέων έβαλε στο κάδρο τον Γεραπετρίτη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλή των Ελλήνων, Γιώργος Γεραπετρίτης, Εξεταστική Επιτροπή, ΕΥΠ - Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, Παναγιώτης Κοντολέων, Τηλεφωνικές Παρακολουθήσεις,

Τον Γιώργο Γεραπετρίτη έβαλε στο κάδρο ο Παναγιώτης Κοντολέων ο οποίος για δεύτερη μέρα κατάθεσε στην Εξεταστική Επιτροπή σχετικά με το σκάνδαλο των υποκλοπών.

Ο πρώην διοικητής της ΕΥΠ μπορεί να κρύφτηκε ξανά πίσω από το απόρρητο, ωστόσο η σημερινή του εξέταση ήταν εξόχως αποκαλυπτική.

Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Κοντολέων ισχυρίστηκε πως εκτός από τον ανιψιό του πρωθυπουργού Γρηγόρη Δημητριάδη ενημέρωνε και τον Γιώργο Γεραπετρίτη, τον οποίον μάλιστα τόνισε πως έχει συναντήσει πολλές φορές.

Αυτόν δηλαδή που τηλεφωνούσε για να ενημερώσει κατ’ ιδίαν τον Νίκου Ανδρουλάκη για τους λόγους παρακολούθησής του και μετά ισχυριζόταν ότι δεν γνωρίζει τίποτα.

Μετά από αυτό η αποπομπή του Γιώργου Γεραπετρίτη είναι μονόδρομος για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Εκτός βέβαια αν ο πρωθυπουργός του επιφυλάσσει διαφορετική αντιμετώπιση από τον ανιψιό του οπότε θα πρέπει να εξηγήσει και δημόσια τους λόγους.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην διοικητής της ΕΥΠ για άλλη μία φορά κρύφτηκε πίσω από το απόρρητο και δεν είπε τον «εθνικό λόγο» παρακολούθησης Ανδρουλάκη.

Παρόλα αυτά εμφανίστηκε αμετανόητος και είπε ότι θα το ξαναέκανε.

Την ίδια στιγμή, αδιανόητος ήταν ο ισχυρισμός του πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης όχι μόνο δήθεν δεν ήξερε για την παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη, αλλά ούτε καν τον ρώτησε για τους λόγους της, μετά την αποκάλυψή της, όταν και οδηγήθηκε σε παραίτηση.

Οπότε γεννάται το εύλογο ερώτημα: Αφού ο πρωθυπουργός δεν ρώτησε ούτε τότε, πού ξέρει ότι η παρακολούθηση έγινε για «σοβαρό εθνικό λόγο»;

Σχετικά άρθρα