Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έχει «λαλήσει» η αυλή του Μαξίμου – Οι μακονομάχοι «χρήσιμοι ηλίθιοι» των Ρώσων τώρα λένε ότι οι Ρώσοι θα αλλοιώσουν τις εκλογές

Έχει «λαλήσει» η αυλή του Μαξίμου – Οι μακονομάχοι «χρήσιμοι ηλίθιοι» των Ρώσων τώρα λένε ότι οι Ρώσοι θα αλλοιώσουν τις εκλογές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εκλογές, Μάκης Βορίδης, Νέα Δημοκρατία, Ρωσία, Υπουργείο Εσωτερικών,

Για τη δεξιά φταίνε για τις αποτυχίες της πάντα οι ξένοι. Οι ξένοι έφταιγαν που η δεξιά έχασε τη Μικρά Ασία, οι ξένοι έφταιγαν που έχασε την Κύπρο, για όλα τα δεινά των τελευταίων τριών ετών, εξαιτίας και της ανικανότητας Μητσοτάκη και των τζιτζιφιόγκων του, φταίνε «εξωγενείς» παράγοντες. Ποτέ δεν φταίει η ανίκανη δεξιά των κοτζαμπάσηδων και των τζιτζιφιόγκων. Πάντα φταίνε άλλοι, κατά προτίμηση οι ξένοι.

Σε νέο επίπεδο πηγαίνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη τα συνωμοσιολογικά σενάρια περί ξένων δυνάμεων που δήθεν επιδιώκουν την αποσταθεροποίηση της χώρας με αφορμή το σκάνδαλο των υποκλοπών.

Το νέο αφήγημα είναι ότι ρωσικός «δάχτυλος» ενδέχεται να χτυπήσει στις επερχόμενες εκλογές και να αλλοιώσει το αποτέλεσμα.

Ο ίδιος ρωσικός «δάχτυλος» ήταν όμως φίλος τους όταν παρίσταναν τους μακονομάχους, εξυπηρετώντας φιλορωσικούς πανσλαβικούς σχεδιασμούς στα Βαλκάνια. Τότε οι Ρώσοι ήταν φίλοι τους, τώρα είναι εχθροί τους.

Η σχέση της δεξιάς με τους Ρώσους είναι παλιά, για τους γνωρίζοντες. Το πρώτο δεξιό παρακράτος στη χώρα μας, οι «ναπαίοι», ήταν ένα δεξιό-φιλορωσικό παρακράτος.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Mega Channel, στην κυβέρνηση εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο μιας ρωσικής «επίθεσης» την ημέρα των εκλογών, με σκοπό την αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος.

Μάλιστα, σύμφωνα με το κανάλι, ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, κάνει «αλλεπάλληλες συσκέψεις με στόχο τη διασφάλιση της διαδικασίας».

Από την πλευρά του το newpost.gr μετέδωσε ότι ο Μάκης Βορίδης συγκάλεσε σύσκεψη με την διεύθυνση εκλογών και την εταιρεία Singular Logic για να «συζητήσουν τους κινδύνους που μπορεί να προκύψουν στο ενδεχόμενο που υπάρξει προσπάθεια χακαρίσματος στα εκλογικά αποτελέσματα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ανακοίνωση είχε εκδώσει νωρίτερα η Νέα Δημοκρατία αναφορικά με έγγραφο των αμερικανικών υπηρεσιών που δόθηκε στη δημοσιότητα, σύμφωνα με το οποίο η Ρωσία φέρεται να μετέφερε περί τα 300 εκατ. δολάρια σε ξένα πολιτικά κόμματα, πολιτικούς και αξιωματούχους σε περισσότερες από 24 χώρες από το 2014 και έπειτα, με σκοπό να επηρεάσει τη διεθνή πολιτική.

«Με μεγάλο ενδιαφέρον, λοιπόν, περιμένουμε τα νέα στοιχεία για το αν χρηματοδοτήθηκαν από τον Πούτιν και ελληνικά κόμματα, καθώς και ποια ήταν αυτά» ανέφερε μεταξύ άλλων η ΝΔ η οποία πλέον ακολουθεί ανοιχτά συνωμοσιολογική τακτική στον δρόμο προς τις εκλογές.

Σχετικά άρθρα