Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σβίγκου: Ο Μητσοτάκης πρωθυπουργός των κοριών και της φτωχοποίησης

Σβίγκου: Ο Μητσοτάκης πρωθυπουργός των κοριών και της φτωχοποίησης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ακρίβεια, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Παρακολουθήσεις, Ράνια Σβίγκου, ΣΥΡΙΖΑ, Τηλεφωνικές Παρακολουθήσεις, Υποκλοπές,

Για «κυβέρνηση των νεοφιλελεύθερων εμμονών και των υποκλοπών» μίλησε η γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ράνια Σβίγκου, σε δηλώσεις της στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, στη Θεσσαλονίκη, λίγο πριν από τη σημερινή συγκέντρωση ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ στο Άγαλμα Βενιζέλου.

«Ο πρωθυπουργός των κοριών και της φτωχοποίησης σε λίγη ώρα θα παρουσιάσει στη Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης την εικόνα μιας φανταστικής χώρας. Η μεγάλη όμως συγκέντρωση που θα έχουμε σήμερα δείχνει ότι πλέον κανένας δεν τον πιστεύει. Οι πολίτες καθημερινά μένουν άναυδοι από τις αποκαλύψεις των παρακολουθήσεων του καθεστώτος Μητσοτάκη, της επιχείρησης συγκάλυψης και αποσιώπησης στοιχείων. Όπως, επίσης, οι πολίτες και οι εργαζόμενοι της Θεσσαλονίκης και όλης της Ελλάδας βιώνουν τη φτωχοποίηση, την ανέχεια και την απόγνωση. Για όλους αυτούς τους λόγους λέμε ότι είναι μια κυβέρνηση των νεοφιλελεύθερων εμμονών και των υποκλοπών», ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Σβίγκου.

«Ο ελληνικός λαός λέει έως εδώ. Έως εδώ στο καθεστώς Μαξίμου ΑΕ, ως εδώ στην εξαθλίωση του ελληνικού λαού, ως εδώ σε απευθείας αναθέσεις, ως εδώ στον αυταρχισμό απέναντι στους Έλληνες εργαζόμενους και στις Ελληνίδες εργαζόμενες. Γι’ αυτό το λόγο και θεωρούμε ότι μόνο μια προοδευτική κυβέρνηση, μόνο η άμεση προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία που θα οδηγήσει στην προοδευτική κυβέρνηση μπορεί να δώσει ελπίδα και προοπτική στον τόπο και μπορεί να επαναφέρει τη δημοκρατία», υπογράμμισε η γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, η οποία μαζί με τον αναπληρωτή γραμματέα Γιώργο Βασιλειάδη είναι επικεφαλής στο μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη σημερινή συγκέντρωση ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, στο Άγαλμα Βενιζέλου.

Σχετικά άρθρα