Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Οικονόμου αποκάλυψε την ημερομηνία των εκλογών – Η «σύνδεση» με τις Πανελλαδικές εξετάσεις

Ο Οικονόμου αποκάλυψε την ημερομηνία των εκλογών – Η «σύνδεση» με τις Πανελλαδικές εξετάσεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Οικονόμου, Εκλογές, Κυριάκος Μητσοτάκης, Πανελλαδικές Εξετάσεις,

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου ήταν καλεσμένος στην ενημερωτική εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και αποκάλυψε τα σχέδια της κυβέρνησης για την ημερομηνία των επόμενων βουλευτικών εκλογών.

«Εκλογές θα γίνουν το 2023, το λέμε επίμονα και καθαρά. Τον εκλογικό χρόνο δεν τον αντιμετωπίζουμε στο πλαίσιο μικροκομματικών παιχνιδιών. Το 2023 είναι η τελευταία χρονιά της τετραετίας, αν γίνουν τον Ιούλιο ή γίνουν τον Απρίλιο πριν από τις Πανελλαδικές Εξετάσεις, δεν έχει μεγάλη σημασία».

Τα παραπάνω ανέφερε ο κ. Οικονόμου το πρωί, στην ενημερωτική εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», με αφορμή και την ανακοίνωση από το υπουργείο Παιδείας των ημερομηνιών των Πανελλαδικών Εξετάσεων του 2023, που έγιναν νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά και από κάποιους συνδέθηκαν με τις επόμενες εκλογές που κατά τον πρωθυπουργό θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, δηλαδή κοντά στις Πανελλαδικές.

Σχολιάζοντας, μεταξύ άλλων, και τον εκλογικό νόμο, τόνισε:

«Συζητάμε και λογαριάζουμε χωρίς τον ξενοδόχο που είναι ο κόσμος που θα ψηφίσει. Όταν γίνουν εκλογές το 2023, ο κόσμος θα λάβει όλα τα ζητούμενα για να αποφασίσει. Ο Πρωθυπουργός θα δώσει καθαρή απάντηση για τον εκλογικό νόμο στην ΔΕΘ, στην συνέντευξη Τύπου της Κυριακής».

Σχετικά άρθρα