Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βούλτεψη: Θα μας καταστρέψει ο… θηριοδαμαστής Τσίπρας

Βούλτεψη: Θα μας καταστρέψει ο… θηριοδαμαστής Τσίπρας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Σοφία Βούλτεψη, ΣΥΡΙΖΑ,

Ούτε λίγο ούτε πολύ η Σοφία Βούλτεψη με ανακοίνωσή της καταγγέλλει τον Αλέξη Τσίπρα ότι θα καταστρέψει την Ελλάδα.

Απαντώντας σε όσα ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, η Σοφία Βούλτεψη τον χαρακτηρίζει θηριοδαμαστών αγορών αν και όπως αναφέρει τα στελέχη του τον θεωρούν μαντρόσκυλο του συστήματος.

“Πανικόβλητος μπροστά στην αναταραχή που προκάλεσε με τις εμπρηστικές του δηλώσεις, ο κ. Τσίπρας υποσχέθηκε σήμερα όλα όσα τρομάζουν τις αγορές: Την πολιτική αστάθεια και την επιστροφή στο χάος των ελλειμμάτων. Έκρυψε τις εσωκομματικές του αντιφάσεις σχετικά με το αν προτίθενται να προβούν σε μονομερείς ενέργειες για το χρέος.Μπέρδεψε τη βιωσιμότητα του χρέους με τις μονομερείς ενέργειες που εξαγγέλλει και δυναμιτίζουν την οικονομία της Ελλάδας και τη θέση της στην Ευρώπη” υπογραμμίζει η Σοφία Βούλτεψη.

“Ο κ. Τσίπρας εμφανίζεται πιο μπερδεμένος και πιο αντιφατικός από ποτέ. Χθες, η εσωκομματική του αντιπολίτευση τον προειδοποίησε ότι οι αγορές θα είναι ανελέητες απέναντί του.
Δεν πρόκειται απλώς για τρικυμία σε ποτήρι. Πρόκειται για τρικυμία εν κρανίω. Τη σύγχυση και τον «μεγαλοπαραγοντισμό» στον οποίο ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε, κινδυνεύει να τα πληρώσει πια η χώρα” ολοκληρώνει την ανακοίνωσή της η Σοφία Βούλτεψη.

Σχετικά άρθρα