Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο ΣΥΡΙΖΑ για την καταστροφή αποδείξεων στην ΕΥΠ: «Σε πανικό το επιτελικό οικογενειακό παρακράτος»

Ο ΣΥΡΙΖΑ για την καταστροφή αποδείξεων στην ΕΥΠ: «Σε πανικό το επιτελικό οικογενειακό παρακράτος»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΕΥΠ - Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, Εφημερίδα των Συντακτών, Μυστικές Υπηρεσίες Πληροφοριών, Νάσος Ηλιόπουλος, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ, Τηλεφωνικές Παρακολουθήσεις,

Άμεση αντίδραση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην επιχείρηση «κουκούλωμα» του σκανδάλου των υποκλοπών που αποκαλύπτει η «Εφημερίδα των Συντακτών».

Η επιχείρηση καταστροφής εγγράφων και αποδείξεων στην ΕΥΠ αλλά και στο Κέντρο Τεχνολογικής Υποστήριξης, Ανάπτυξης και Καινοτομίας (ΚΕΤΥΑΚ) από τη στιγμή που η ΑΔΑΕ ανακοίνωσε τη διενέργεια ελέγχων που αποκαλύπτει σήμερα η «Εφ.Συν.» ενεργοποίησε τα αντανακλαστικά της αξιωματικής αντιπολίτευσης που επισημαίνει πως «το παρακράτος Μητσοτάκη έχει τραυματίσει και συνεχίζει να τραυματίζει την Δημοκρατία».

Η εφημερίδα γράφει πως μόλις έγινε γνωστή η έναρξη της έρευνας δόθηκε εντολή από υψηλόβαθμο στέλεχος της Υπηρεσίας, ο οποίος αποτελεί στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού εδώ και πολύ καιρό, να ξεκινήσει η καταστροφή πολλών αρχείων, κρίσιμων για την υπόθεση του σκανδάλου των υποκλοπών.

«Η κυβέρνηση οφείλει άμεσα να δώσει πειστικές απαντήσεις οι δε αρμόδιοι θεσμοί, Δικαιοσύνη και ΑΔΑΕ, θα πρέπει με κατεπείγουσα διαδικασία να ενεργήσουν και να εξεταστούν οι αρμόδιοι για τις παρακολουθήσεις υπάλληλοι» σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και καταλήγει πως «χρέος όλων μας να μπει ένα τέλος σε αυτό τον κατήφορο».

Αναφερθείς στο σημερινό ρεπορτάζ της Εφ.Συν., ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Νάσος Ηλιόπουλος, δήλωσε (Στο Κόκκινο 105.5 FM):

«Είναι μια πολύ κρίσιμη πληροφορία που δείχνει ακριβώς τον πανικό που υπάρχει σε όλο το μηχανισμό του επιτελικού οικογενειακού παρακράτους που έχει φτιάξει το καθεστώς Μητσοτάκη».

Σχετικά άρθρα