Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μητσοτάκης: Ο λαϊκισμός του ΣΥΡΙΖΑ χαλάει και τους Νεοδημοκράτες

Μητσοτάκης: Ο λαϊκισμός του ΣΥΡΙΖΑ χαλάει και τους Νεοδημοκράτες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απολύσεις Δημοσίων Υπαλλήλων, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ,

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε τον ΣΥΡΙΖΑ σαν έναν ιό που εξαπλώνεται και μέσα στην Νέα Δημοκρατία.

«Υπάρχει μεταρρυθμιστική κόπωση στην κυβέρνηση, η ακατάσχετη παροχολογία του ΣΥΡΙΖΑ δημιουργεί αντανακλαστικά και στο δικό μας χώρο για να πάμε να αντιγράψουμε τον ΣΥΡΙΖΑ» παραδέχθηκε μιλώντας στο Mega ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριακός Μητσοτάκης.

«Οι σωστές μεταρρυθμίσεις φέρνουν ψήφους, δεν διώχνουν. Η λύση είναι να προχωρήσουμε τις μεταρρυθμίσεις. Η ΝΔ δεν κόμμα λαϊκισμού, είναι μεταρρυθμιστικό κόμμα, υπάρχει διαχωριστική γραμμή με τον ΣΥΡΙΖΑ» υπογράμμισε ο… μεταρρυθμιστής υπουργός.

“Με την τοποθέτηση του πρωθυπουργού για προληπτική γραμμή χρηματοδότησης έκλεισε το θέμα για την κυβέρνηση. Η τοποθέτηση του πρωθυπουργού είναι σωστή, βγαίνουμε από το νοσοκομείο, και δεν μπορούμε να παμε στο μαραθώνιο την επόμενη ημέρα, δεν είναι ακόμη η χώρα έτοιμη να αναλάβει το ρίσκο να δανείζεται με 7% και 8% επιτόκιο.»

«Δεν υπάρχουν ποσοτικοί στόχοι απολύσεων, δεν υπάρχει κάτι καινούργιο στο ζήτημα των απολύσεων, όμως θα προκύψουν και το 2015 απολύσεις με πλαστά πιστοποιητικά, πρέπει να εμπεδώσουμε επιτέλους στη δημόσια διοίκηση την αίσθηση ότι υπάρχει κράτος δικαίου να σταματήσουμε με τις παλιές κακές πρακτικές του παλιού πελατειακού κράτους» πρόσθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σχετικά άρθρα