Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΠΑΣΟΚ: Ο Μητσοτάκης ψάχνει σωσίβιο σε μια κοκορομαχία με τελικό στόχο τη συγκάλυψη

ΠΑΣΟΚ: Ο Μητσοτάκης ψάχνει σωσίβιο σε μια κοκορομαχία με τελικό στόχο τη συγκάλυψη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλή των Ελλήνων, Κίνημα Αλλαγής, ΠΑΣΟΚ, Τηλεφωνικές Παρακολουθήσεις,

Σφόδρα ενοχλημένη η Χαριλάου Τρικούπη μετά το τέλος της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής.

«Είναι φανερό ότι επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι η στείρα τοξική πολιτική αντιπαράθεση με τελικό στόχο τη συγκάλυψη» σχολιάζουν από το κόμμα της αντιπολίτευσης και τονίζουν πως σήμερα «έπεσε και το τελευταίο φύλλο συκής».

Εξηγούν πως «η κυβερνητική πλειοψηφία απέναντι σε όλα τα κόμματα επέβαλε να προηγηθεί η προ ημερησίας συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών και όχι να συγκληθεί αμέσως η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας όπως ζήτησε το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, προκειμένου να κατατεθούν όλα τα στοιχεία για την αντισυνταγματική παρακολούθηση από την ΕΥΠ του Προέδρου του Κινήματος Νίκου Ανδρουλάκη και την χρήση του Predator στην Ελλάδα από τα πρόσωπα που ο κ. Μητσοτάκης απέπεμψε ως πολιτικά υπεύθυνους».

Στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛΛ. εκτιμούν πως ο πρωθυπουργός «ψάχνει σωσίβιο σε μια κοκορομαχία χωρίς στοιχεία με τον κ. Τσίπρα» ενώ αντίθετα το κόμμα της Χαριλάου Τρικούπη επιμένει στη συζήτηση «με στοιχεία ώστε να αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια».

Τέλος, μεταξύ άλλων, αναφέρει: «Δεν θα επιτρέψουμε καμία προσπάθεια κουκουλώματος όσο και αν το επιχειρούν ο Πρωθυπουργός και η κυβερνητική πλειοψηφία.

»Δεν νοείται να θεωρείται κανονικότητα η παράνομη συνακρόαση μέσω ΕΥΠ αλλά και η βιντεοσκόπηση μέσω Predator πολιτικών και δημοσιογράφων εκθέτοντας τη χώρα διεθνώς».

Σχετικά άρθρα