Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νέο “όχι” Σαμαρά σε πρόωρες εκλογές

Νέο “όχι”  Σαμαρά σε πρόωρες εκλογές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Reuters, Αντώνης Σαμαράς, Εκλογές, Σύνοδος Κορυφής,

Νέο “όχι” Σαμαρά σε πρόωρες εκλογές, αυτή τη φορά, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο πρακτορείο Reuters , στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής Ε.Ε. – Ασίας στο Μιλάνο.

Ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι δεν θα διεξαχθούν πρόωρες εκλογές στην Ελλάδα το 2015. «Οι εκλογές θα διεξαχθούν τον Ιούνιο του 2016, στο τέλος της τετραετούς θητείας της Βουλής», είπε, τονίζοντας ότι η χώρα συνεχίζει επιτυχώς την πορεία εξόδου από το διεθνές πρόγραμμα στήριξης της ελληνικής οικονομίας.

Ωστόσο σημείωσε ότι το ενδεχόμενο της δημιουργίας μιας γραμμής πιστώσεων για την αντιμετώπιση πιθανής αναταραχής στις αγορές είναι κάτι το οποίο τελεί υπό συζήτηση.

«Θα εξαλείψουμε τις ανησυχίες περί πολιτικού κινδύνου» τόνισε ο πρωθυπουργός, επαναλαμβάνοντας τα σχέδια για έξοδο από το μνημόνιο νωρίτερα του αναμενομένου.

«Τώρα μπορούμε να σταθούμε στα πόδια μας, έχουμε τους πόρους για να βγούμε από το πρόγραμμα» είπε.

Ο κ. Σαμαράς επανέλαβε πως η κυβέρνηση είναι προσηλωμένη στη συνέχιση των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων στην οικονομία, στη δημόσια διοίκηση και στο σύστημα της Δικαιοσύνης, γιατί, όπως ανέφερε, αυτό είναι «το εισιτήριό μας για τη βιώσιμη ανάπτυξη».

Σχετικά άρθρα