Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Δεν μας δεσμεύουν οι συμφωνίες Βενιζέλου – Σαμαρά”

“Δεν μας δεσμεύουν οι συμφωνίες Βενιζέλου – Σαμαρά”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Αντώνης Σαμαράς, Ευάγγελος Βενιζέλος, Νίκος Νικολόπουλος,

«Ζούμε το νέο ελληνικό δράμα καθώς οι αποδόσεις των ελληνικών 10ετών ομολόγων έχουν φτάσει στο επικίνδυνο επίπεδο του 9%, ενώ το Ελληνικό Χρηματιστήριο μετρά απώλειες -25% από τις αρχές του 2014 μέχρι σήμερα” δήλωσε ο βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος.

Με αφορμή την δραματική επιδείνωση της ελληνικής αγοράς ομολόγων, αλλά και την κατρακύλα του ελληνικού χρηματιστηρίου τις τελευταίες ημέρες, ο γενικός εισηγητής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Νίκος Νικολόπουλος, υπογράμμισε ότι “τα σχέδια Σαμαρά για απεμπλοκή από τα «νύχια» των δανειστών ήταν φτιαγμένα με… «νερομπογιές». Η κυβέρνηση «πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένη» αυτή είναι η πικρή αλήθεια”.

“Πληρώσαμε, πληρώνουμε και θα πληρώνουμε ακριβά, την κενοδοξία των Σαμαρά και Βενιζέλου …. Αλλά αγαπά ο Θεός τον κλέφτη αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη” δήλωσε εμφαικά ο Νίκος Νικολόπουλος για να προσθέσει ότι “απεδείχθη ότι το «ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ», δικό του εθνικό αφήγημα για την «ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ του 2021», ήταν ένα ακόμη παραμύθι.Ενημερώνουμε όμως και τους δανειστές ότι οι συμβάσεις που δεν έχουν κυρωθεί, θα κριθούν (με βάση τη διεθνή νομοθεσία) επαχθή και θα τύχουν της προβλεπόμενης διαδικασίας. Να γνωρίζουν ότι δεν μας δεσμεύουν”.

Σχετικά άρθρα