Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στις 22 Αυγούστου ανοίγει η Βουλή για να συζητηθεί το σκάνδαλο των υποκλοπών, μετά το αίτημα Τσίπρα

Στις 22 Αυγούστου ανοίγει η Βουλή για να συζητηθεί το σκάνδαλο των υποκλοπών, μετά το αίτημα Τσίπρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Βουλή των Ελλήνων, Γιάννης Οικονόμου, Κώστας Τασούλας, Παρακολουθήσεις, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ, Τηλεφωνικές Παρακολουθήσεις, Υποκλοπές,

Δεκτό εν μέρει έγινε το αίτημα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα και η Βουλή θα ανοίξει νωρίτερα από τη θερινή διακοπή των εργασιών της και συγκεκριμένα στις 22 Αυγούστου, προκειμένου να συζητηθεί το σκάνδαλο της παρακολούθησης πολιτικών και δημοσιογράφων.

Όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, «η Κυβέρνηση επιδιώκει να γίνει με σοβαρότητα ό,τι απαιτείται σε θεσμικό και κοινοβουλευτικό επίπεδο για τη διερεύνηση της υπόθεσης της νόμιμης επισύνδεσης στο τηλέφωνο του κ. Ανδρουλάκη.

Ο Πρόεδρος της Βουλής ενημέρωσε την Κυβέρνηση για το αίτημα του κ. Τσίπρα για τη διακοπή των θερινών διακοπών της Βουλής και τον ορισμό έκτακτης συζήτησης προ ημερησίας διάταξης για το θέμα αυτό στην Ολομέλεια.

Η Κυβέρνηση συμφωνεί στην επίσπευση του ανοίγματος της Βουλής στις 22 Αυγούστου και τον ορισμό της συζήτησης αυτής εντός εκείνης της εβδομάδας».

Σημειώνεται ότι η Ολομέλεια της Βουλής είχε αρχικά προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 31 Αυγούστου.

Πάντως, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζητούσε άμεση διακοπή των θερινών διακοπών της Βουλής, αλλά η κυβέρνηση, προφανώς για να κερδίσει χρόνο ασποφάσισε η Βουλή να ανοίξει μετά από 15 ημέρες και όχι άμεσα.

Σχετικά άρθρα