Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βενιζέλος: Να είμαστε έτοιμοι για πρόωρες εκλογές

Βενιζέλος: Να είμαστε έτοιμοι για πρόωρες εκλογές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εκλογές, Ευάγγελος Βενιζέλος, ΠΑΣΟΚ,

Αιχμές για τα εσωκομματικά ζητήματα άφησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, κατά την ομιλία του στη Συντονιστική Γραμματεία της Εθνικής Οργανωτικής Επιτροπής του συνεδρίου της Δημοκρατικής Παράταξης, λέγοντας ότι υπάρχουν άνθρωποι που επιμένουν να έχουν λόγο για την παράταξη ενώ εδώ και καιρό έχουν αποχωρήσει, ενώ τόνισε ότι πρέπει όλοι να είναι έτοιμοι για εκλογές.

«Δεν έχουμε ανάγκη από εσωστρεφείς διαδικασίες, ούτε από συγκεχυμένα μηνύματα και αβεβαιότητες» ανέφερε ο Ευάγγελος Βενιζέλος σχολιάζοντας ότι επιμένουν να έχουν λόγο άνθρωποι που είναι στελέχη άλλων χώρων και υποψήφιοι στις βουλευτικές ή αυτοδιοικητικές περιφερειακές εκλογές, δεν είχαν σχέση με το οργανωμένο ΠΑΣΟΚ και δεν υπάρχουν στα μητρώα του, αλλά θεωρούν ότι πρέπει να το καθοδηγούν και να το καταπνίγουν.

«Ε όχι, ισχύει ο κανόνας του παραβάν», σημείωσε εμφατικά και πρόσθεσε: «Ας μας αφήσουν να κάνουμε τη δουλειά μας, ας αφήσουν την παράταξη να αναπνεύσει».

Ξεκινώντας την πορεία προς το συνέδριο, σημείωσε ο κ. Βενιζέλος, «έχει πολύ μεγάλη σημασία να μιλήσουμε για την ουσία του πολιτικού διακυβεύματος της χώρας», που, όπως είπε, θα πρέπει να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
«Αλλά κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος, πρέπει να είμαστε έτοιμοι για την εκδοχή της ανακοπής της πορείας της χώρας, για πρόωρες εκλογές, έχοντας να αντιμετωπίσουμε μια επίθεση δημαγωγίας και ανευθυνότητας», συμπλήρωσε.

«Εμείς ετοιμαζόμαστε για το συνέδριο, για την οριστική και ασφαλή έξοδο της χώρας, από την κρίση το μνημόνιο και την τρόικα, ετοιμαζόμαστε και για εκλογές», σημείωσε.

Σχετικά άρθρα