Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ηλιόπουλος: Ωμά ψέματα Οικονόμου κατ΄εντολή Μητσοτάκη και μαφιόζικοι εκβιασμοί

Ηλιόπουλος: Ωμά ψέματα Οικονόμου κατ΄εντολή Μητσοτάκη και μαφιόζικοι εκβιασμοί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Γιάννης Οικονόμου, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νάσος Ηλιόπουλος, Νέα Δημοκρατία, Παρακολουθήσεις, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ, Τηλεφωνικές Παρακολουθήσεις, Υποκλοπές,

«Επί τρεις ημέρες ο επικοινωνιακός μηχανισμός του Μαξίμου γελοιοποιείται με αντικρουόμενες διαρροές, διασύρεται διεθνώς από πρεσβείες χωρών, επιστρατεύει μαφιόζικους εκβιασμούς και ο κ. Οικονόμου έχει το θράσος να μιλάει για υπευθυνότητα και σοβαρότητα», τονίζει σε απάντησή του στον κυβερνητικό εκπρόσωπο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος.

«Ο άνθρωπος που επί τέσσερις μήνες έλεγε ωμά ψέματα, με εντολή του κ. Μητσοτάκη, για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων πολιτικών και δημοσιογράφων αντί να βρίσκεται σπίτι του, έχει το θράσος να μας απειλεί κι από πάνω», επισημαίνει ο Ν. Ηλιόπουλος, ο οποίος καταλήγει:

«Το είπαμε και χθες. Το παιχνίδι τελείωσε και πρέπει άμεσα να τελειώσει και η ντροπιαστική για την χώρα περίοδος Μητσοτάκη».

Νωρίτερα την Κυριακή, ο Γ. Οικονόμου ζήτησε και τα… ρέστα, με δήλωσή του με την οποία απάντησε στην ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα σχετικά με τις τελευταίες αποκαλύψεις για το σκάνδαλο των υποκλοπών που συγκλονίζει τη χώρα.

Αντί να μιλήσει για τις ευθύνες του Κ. Μητσοτάκη και της κυβέρνησής του, έκανε λόγο για «αθλιότητες και συκοφαντίες σε βάρος του πρωθυπουργού», μίλησε για «ψέματα όσων επιχειρούν, με αφορμή τη σοβαρή αυτή υπόθεση, να προκαλέσουν αισχρούς συνειρμούς» ενώ όψιμα θυμήθηκε τα περί «θεσμικού σεβασμού» και «διαλεύκανση πλήρως κάθε πτυχής» της υπόθεσης, επικαλούμενος και «δημόσιο συμφέρον».

Σχετικά άρθρα