Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γραμματέας ΠΑΣΟΚ: «Ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να απολογηθεί»

Γραμματέας ΠΑΣΟΚ: «Ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να απολογηθεί»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κίνημα Αλλαγής, Κυριάκος Μητσοτάκης, ΠΑΣΟΚ, Τηλεφωνικές Παρακολουθήσεις,

Για τις παραιτήσεις των Γρηγόρη Δημητριάδη και Παναγιώτη Κοντολέων μίλησε ο γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Σπυρόπουλος και τόνισε ότι «Ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να απολογηθεί».

Αναλυτικότερα, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Alpha Radio 9.89», ο κ. Σπυρόπουλος τόνισε «δέκα και πλέον ημέρες ένα ολόκληρο σύστημα εξουσίας προσπαθούσε να μας βγάλει τρελούς και ότι οι καταγγελίες του προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη δεν ήταν σημαντικό ζήτημα για τη Δημοκρατία και τους θεσμούς του τόπου.

»Οι σημερινές παραιτήσεις, του γενικού γραμματέα του πρωθυπουργού αλλά και του επικεφαλής της ΕΥΠ αποδεικνύουν ότι οι καταγγελίες μας ήταν πραγματικές και πολύ σημαντικές. Και αγγίζουν τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

»Είναι πολύ σημαντικό να αντιληφθεί ο ελληνικός λαός ότι δεν μπορούμε να ξαναγυρίσουμε στο σκοτάδι, στην αδιαφάνεια, σε παρακολουθήσεις, σε ένα σκηνικό το οποίο θυμίζει άλλες εποχές».

«Να συνεχίσει η έρευνα»

«Περιμένουμε, άμεσα, να συνεχίσει η Δικαιοσύνη την έρευνά της και να φτάσουμε μέχρι το τέλος» υπογράμμισε ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ.

Έπειτα, ο κ. Σπυρόπουλος σημείωσε ότι:

«Ο ελληνικός λαός ψήφισε στις τελευταίες εκλογές για να φύγει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ και ο κ. Τσίπρας και όλη αυτή η πρακτική αδιαφάνειας και παρεμβάσεων στους θεσμούς και τη Δικαιοσύνη.

»Για να μην έρθει, όμως, μια άλλη κυβέρνηση η οποία θα κάνει χειρότερες παρεμβάσεις και όλα αυτά τα οποία βιώνουμε το τελευταίο διάστημα.

»Υπάρχει τεράστιο σκάνδαλο. Ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να βγει και να απολογηθεί».

«Να πέσει φως παντού»

«Εμείς είπαμε να πέσει φως παντού» τόνισε ο κ. Σπυρόπουλος.

Επίσης, συμπλήρωσε: «Η συγκεκριμένη κυβέρνηση με τις συγκεκριμένες καταγγελίες, με το κλίμα που έχει διαμορφωθεί και με τις προσπάθειες που έγιναν, στην ουσία να μην υπάρχει Δημοκρατία και Ελευθερία σε αυτό τον τόπο, γιατί εκεί οδηγούν όλα αυτά, δεν μπορεί να συνεχίσει.

»Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής δεν θα αφήσει τίποτα στο σκοτάδι.

»Θα κάνουμε τεράστια προσπάθεια να φτάσουμε στο τέλος αυτού του δρόμου.

»Και όλα να έρθουν στο φως για να γνωρίζει ο ελληνικός λαός ποιοι προσπάθησαν να στήσουν όλη αυτή την κατάσταση».

Σχετικά άρθρα