Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καταιγιστικές εξελίξεις: Μετά τον Δημητριάδη παραιτήθηκε και ο διοικητής της ΕΥΠ, Παναγιώτης Κοντολέων

Καταιγιστικές εξελίξεις: Μετά τον Δημητριάδη παραιτήθηκε και ο διοικητής της ΕΥΠ, Παναγιώτης Κοντολέων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γρηγόρης Δημητριάδης, ΕΥΠ - Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, Θεμιστοκλής Δεμίρης, Κυριάκος Μητσοτάκης, Μέγαρο Μαξίμου, Μυστικές Υπηρεσίες Πληροφοριών, Παναγιώτης Κοντολέων, Τηλεφωνικές Παρακολουθήσεις,

Καταιγιστικές είναι οι πολιτικές εξελίξεις, καθώς μετά την παραίτηση του ανιψιού και γενικού γραμματέα του Πρωθυπουργού Γρηγόρη Δημητριάδη, παραιτήθηκε και ο διοικητής της ΕΥΠ Παναγιώτης Κοντολέων.

Συγκεκριμένα δεν πέρασε ούτε μια ώρα από την παραίτηση του Γρηγόρη Δημητριάδη, υπό το βάρος της σκιάς που προκάλεσαν τα πρόσφατα δημοσιεύματα για τις παρακολουθήσεις, στα οποία αναφέρθηκε το όνομα του πρώην πλέον Γενικού Γραμματέα του Πρωθυπουργού, και παραίτηση υπέβαλε και ο Παναγιώτης Κοντολέων, διοικητής της ΕΥΠ.

Στην ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα από το Μέγαρο Μαξίμου αναφέρεται:

«Ο διοικητής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, Παναγιώτης Κοντολέων, υπέβαλε την παραίτησή του στον πρωθυπουργό, κατόπιν λανθασμένων ενεργειών που διαπιστώθηκαν στη διαδικασία των νόμιμων επισυνδέσεων. Η παραίτηση έγινε αποδεκτή.

»Νέος διοικητής της ΕΥΠ αναλαμβάνει ο έως σήμερα Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εξωτερικών, Πρέσβης Θεμιστοκλής Δεμίρης.

»Ο κ. Δεμίρης θα ενημερώσει την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας μετά την επανεκκίνηση των εργασιών της Βουλής».

Σχετικά άρθρα