Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

H Αφροδίτη Λατινοπούλου στο κόμμα του Μπογδάνου

H Αφροδίτη Λατινοπούλου στο κόμμα του Μπογδάνου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ακροδεξιά, Ακροδεξιοί, Αφροδίτη Λατινοπούλου, Εθνική Δημιουργία, Θάνος Τζήμερος, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, Νέα Δημοκρατία, Φαήλος Κρανιδιώτης,

Την προσχώρησή της στο κόμμα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου ανακοίνωσε η πρόσφατα διαγραφείσα από τη ΝΔ πολιτευτής Αφροδίτη Λατινοπούλου.

«Κοινές αξίες και ιδανικά»

Με βίντεο της στα social media η Αφροδίτη Λατινοπούλου ανακοίνωσε πως θα συμπορευτεί πολιτικά με την Εθνική Συμφωνία και τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, «ώστε να βοηθήσουν την Εθνική Δημιουργία να είναι εντός του κοινοβουλίου στις ερχόμενες εκλογές».

«Μετά από αρκετή σκέψη κατέληξα με ποιον θα συμπορευτώ πολιτικά.

»Μπορεί κάποιοι να στεναχωρηθούν που δεν θα ανήκουμε στην ίδια κομματική παράταξη όμως να θυμάστε πως οι απόψεις, οι ιδέες κ τα ιδανικά μας, μας ενώνουν και αυτό είναι το σημαντικότερο.

»Σας ευχαριστώ», έγραψε στην ανάρτηση της, ενώ στην αναλυτικότερη δήλωσή της η Αφροδίτη Λατινοπούλου, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο μας ενώνουν κοινές αξίες, τα ιδανικά της πατρίδας, της θρησκείας και της οικογένειας, αλλά και η τόλμη να εκφράζουμε δημόσια όσα άλλοι πολιτικοί φοβούνται ακόμα και να ψελλίσουν».

Υπενθυμίζεται ότι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος -επίσης διαγραφείς από τη ΝΔ για αντικομμουνιστικό παραλήρημα- έχει ανακοινώσει τη πολιτική – εκλογική του συνεργασία με τον Φαήλο Κρανιδιώτη και το Θάνο Τζήμερο.

Σχετικά άρθρα