Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ηλιόπουλος: «Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη θα έρθει απολογούμενη στη Βουλή για τις παράνομες παρακολουθήσεις»

Ηλιόπουλος: «Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη θα έρθει απολογούμενη στη Βουλή για τις παράνομες παρακολουθήσεις»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλή των Ελλήνων, Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, Νάσος Ηλιόπουλος, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ, Τηλεφωνικές Παρακολουθήσεις,

«Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη θα έρθει απολογούμενη στη Βουλή για τις παράνομες παρακολουθήσεις πολιτών και πολιτικών», διαμήνυσε σε on camera δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Νάσος Ηλιόπουλος σε συνέχεια της τροπολογίας που κατέθεσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «για να καταργηθεί η διάταξη που δεν επιτρέπει την ενημέρωση των πολιτών σε σχέση με παρακολούθηση που έχουν υποστεί».

Ακολουθεί πλήρης η δήλωση:

«Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο επιβεβαίωσε την παρακολούθηση πολιτικού αρχηγού.

»Ο βουλευτής της ΝΔ κ. Παπαδημητρίου θεωρεί αυτονόητο πως οι πολιτικοί αρχηγοί παρακολουθούνται ακόμα και από ξένες δυνάμεις λες και η χώρα είναι ξέφραγο αμπέλι.

»Ο κ. Μητσοτάκης αντιδρά με τεράστια και ενοχική καθυστέρηση, μετά το αίτημα και του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για έκτακτη σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας.

»Εδώ και μήνες γνωρίζουμε ότι ο δημοσιογράφος Θανάσης Κουκάκης παρακολουθούνταν με το λογισμικό Predator.

»Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη θα έρθει απολογούμενη στη Βουλή για τις παράνομες παρακολουθήσεις πολιτών και πολιτικών.

»Περιμένουμε από την κυβέρνηση και τα υπόλοιπα κόμματα, να ψηφίσουν την τροπολογία που καταθέτει σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για να καταργηθεί η διάταξη που δεν επιτρέπει την ενημέρωση των πολιτών σε σχέση με παρακολούθηση που έχουν υποστεί».

Σχετικά άρθρα