Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παραλήρημα Γκρίζων Λύκων: «Μούτσος» του Μπάιντεν και «πιόνι» του Μακρόν ο Μητσοτάκης

Παραλήρημα Γκρίζων Λύκων: «Μούτσος» του Μπάιντεν και «πιόνι» του Μακρόν ο Μητσοτάκης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ακροδεξιά, Ακροδεξιοί, Γκρίζοι Λύκοι, Ελληνικά Νησιά, Εμανουέλ Μακρόν, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νησιά Αιγαίου, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, Τζο Μπάιντεν, Τουρκία,

Νέο παραλήρημα από τον αντιπρόεδρο των Γκρίζων Λύκων του Μπαχτσελί, Σεμίχ Γιαλτσίν, που αποκάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη «μούτσο» του Μπάιντεν και «πιόνι» του Μακρόν, λέγοντας ότι τα ελληνικά νησιά δεν δόθηκαν στην Ελλάδα με τη συγκατάθεση της Τουρκίας.

Με tweets του ο αντιπρόεδρος του Μπαχτσελί, Σεμίχ Γιαλτσίν, λέει πως ο «μούτσος» του προέδρου των ΗΠΑ Μπάιντεν, πιόνι του Γάλλου προέδρου Μακρόν, ο Έλληνας πρωθυπουργός Μητσοτάκης, πανικοβλήθηκε όταν είδε τον χάρτη των νησιών του Αιγαίου που παρουσίασαν στον αρχηγό του MHP κ. Ντεβλέτ Μπαχτσελί, οι Γκρίζοι Λύκοι.

Στη συνέχεια είπε πως ο Miço/μούτσος γνωρίζει ότι τα νησιά του Αιγαίου έχουν δωρηθεί στην Ελλάδα από δυτικές χώρες, οπότε φοβάται κάθε φορά που το θέμα τίθεται στην τουρκική κοινή γνώμη, ενώ συνέχισε γράφοντας πως δεν αρκεί να καταλάβουμε τι μήνυμα δόθηκε στον Μητσοτάκη με τον χάρτη των νησιών του Αιγαίου που παρουσιάστηκε στον κ. Μπαχτσελί.

Θα πρέπει επίσης να ληφθεί υπόψη η υποστήριξη που δίνεται σε αυτόν τον χάρτη από το τουρκικό έθνος, τους πραγματικούς ιδιοκτήτες των νησιών του Αιγαίου.

Τέλος αναφέρει πως είναι φυσιολογικό ο κ. Miço/μούτσος, που μπέρδεψε τα νησιά του Αιγαίου με ελληνικά πλοία, να τρομάζει από τη στάση του MHP, που υπερασπίζεται τα απαραίτητα δικαιώματα της Τουρκίας στο Αιγαίο και αντανακλά την ισχυρή φωνή της συνείδησης του έθνους.

Σχετικά άρθρα