Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Μυτιληναίος δώρισε τρεις αίθουσες διδασκαλίας στο ελληνικό σχολείο στη Γκάνα

Ο Μυτιληναίος δώρισε τρεις αίθουσες διδασκαλίας στο ελληνικό σχολείο στη Γκάνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γκάνα, Ελληνική Ομογένεια, Ευάγγελος Μυτιληναίος, Νίκος Δένδιας, Παναγιώτης Τσάκος, Υπουργείο Εξωτερικών,

Πραγματοποιήθηκε χθες στο σχολείο του Αγίου Νικολάου, στην παραλιακή πόλη Τέμα, της Γκάνα τελετή αποδοχής δωρεάς τριών αιθουσών διδασκαλίας, οι οποίες κατασκευάστηκαν με την χρηματοδότηση του Ομίλου Mytilineos S.A.

Επίσης, κατά την εν λόγω τελετή έγινε αναφορά στην αποδοχή δεύτερης δωρεάς από τον ίδιο όμιλο, η οποία αφορά την απόκτηση ενός σχολικού λεωφορείου.

Σημειώνεται ότι το εν λόγω σχολείο είχε χτιστεί με δωρεά του Ομίλου Τσάκου, ο οποίος δραστηριοποιείτο στην Γκάνα και ειδικότερα στην παραλιακή πόλη Τέμα, όπου βρίσκεται και μεγάλο εμπορικό λιμάνι πλησίον της πρωτεύουσας Ακκρά.

Κατά την διάρκεια της τελετής, το ιδρυτικό στέλεχος και συμπρόεδρος της Φιλανθρωπικής Οργάνωσης που διαχειρίζεται το εν λόγω σχολείο, Deborah Eleazar ευχαρίστησε τον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια για τις προσπάθειες του προκειμένου να ευρεθούν ελληνικές εταιρίες που θα ήταν διατεθειμένες να στηρίξουν το εν λόγω σχολείο, στο οποίο φοιτούν 190 παιδιά από άπορες οικογένειες.

Υπενθυμίζεται ότι ο Υπουργός Εξωτερικών είχε επισκεφθεί το σχολείο κατά την επίσκεψη του στην Γκάνα τον περασμένο Νοέμβριο.

Σχετικά άρθρα