Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Επιχειρηματικό σεμινάριο Ισραήλ (SIBAT) και υπουργείου Εθνικής Άμυνας

Επιχειρηματικό σεμινάριο Ισραήλ (SIBAT) και υπουργείου Εθνικής Άμυνας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αμυντική Βιομηχανία, Γιόσι Αμράνι, Ισραήλ, Ισραηλινή Πρεσβεία, Πολεμική Βιομηχανία, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,

Την Τετάρτη 22 Ιουνίου, η Διεύθυνση Διεθνούς Αμυντικής Συνεργασίας του Υπουργείου Άμυνας του Ισραήλ (SIBAT) και η Γενική Διεύθυνση Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων του Υπουργείου Άμυνας (ΓΔΑΕΕ) της Ελλάδας πραγματοποίησαν σεμινάριο B2B (Business-to-Business) στην Αθήνα.

Στο σεμινάριο συμμετείχαν εκπρόσωποι 15 βιομηχανιών του Ισραήλ και 35 της Ελλάδας.

Ξεκίνησε με εναρκτήριες ομιλίες του Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή της ΓΔΑΕΕ, Αντιστράτηγο Μισαήλ Παπαδάκη, της Διευθύντριας SIBAT Europe & North America Division, κα Amira Ilany και του πρέσβη του κράτους του Ισραήλ στην Ελλάδα, κ. Yossi Amrani.

Ο πρεσβευτής του Ισραήλ στην Αθήνα, Γιόσι Αμράνι.

Ακολούθησε σειρά συναντήσεων μεταξύ Ισραηλινών και Ελληνικών αμυντικών βιομηχανιών με στόχο την προώθηση και επέκταση της αμυντικής βιομηχανικής συνεργασίας μεταξύ των χωρών.

Το μονοήμερο σεμινάριο, το εντυπωσιακό ενδιαφέρον και η συμμετοχή εταιρειών και από τις δύο χώρες είναι σαφής ένδειξη του δυναμικού και του αμοιβαίου ενδιαφέροντος για την ενίσχυση και αναβάθμιση της συνεργασίας των χωρών μας.

Σχετικά άρθρα