Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Άδωνις: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα μας γυρίσει στη δραχμή σε μια βδομάδα

Άδωνις: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα μας γυρίσει στη δραχμή σε μια βδομάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Αλέξης Τσίπρας, Δραχμή, Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ,

«Οι αγορές άλλαξαν στάση μετά το δημοσίευμα του Bloomberg που έπαιξε τη δημοσκόπηση ότι προηγείται με 6,5 μονάδες ο ΣΥΡΙΖΑ και ανέλυε στο ρεπορτάζ του ποιοι παλαβοί έρχονται στην εξουσία στην Ελλάδα» υπογράμμισε ο Άδωνις Γεωργιάδης  σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ .

«Δυστυχώς οι αγορές από δω και πέρα δεν ακούνε μόνο τον Σαμαρά, ακούνε και τον Τσίπρα. Όταν ακούνε όλες αυτές τις παλαβομάρες ότι θα ξηλώσουν τα πάντα αν έλθουν στην εξουσία τι περιμένετε να κάνουν οι αγορές;» υπογράμμισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ.

Στην συνέχεια όμως ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο ραδιόφωνο Παραπολιτικά εξέφρασε την βεβαιότητά του ότι αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ σε μια βδομάδα θα μας γυρίσει στην δραχμή.

“Εάν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ δύο πράγματα μπορούν να συμβούν. Αν πάει να κάνει αυτά που είπε στη ΔΕΘ, θα είμαστε στη δραχμή σε μια εβδομάδα. Η δεύτερη εκδοχή, είναι ότι ασχέτως του τι λέει ο Τσίπρας, τελικά δεν θα τα κάνει. Αυτό όμως δεν είναι κάτι που πείθει τις αγορές. Οι αγορές λαμβάνουν τοις μετρητοίς τα όσα λέει η αξιωματική αντιπολίτευση. Π.Χ. ότι θα καταργήσει τα μνημόνια. Θα παραβιάσει δηλαδή τους όρους του δανεισμού της χώρας. Αν συμβεί αυτό τα spreeds θα πάνε στα ύψη» τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Σχετικά άρθρα