Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αρχηγός ΓΕΣ: «Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε απειλή, να κοιμάστε ήσυχοι» (βίντεο)

Αρχηγός ΓΕΣ: «Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε απειλή, να κοιμάστε ήσυχοι» (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ), Καλαμάτα, Μεσσηνία, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, Χαράλαμπος Λαλούσης,

Μηνύματα ασφάλειας και ετοιμότητας των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και του Γενικού Επιτελείου Στρατού για την προάσπιση της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας μας, έστειλε ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού.

Ο Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, από την Καλαμάτα, κατά την διάρκεια των εγκαινίων των Ξενώνων Φρουράς, μιλώντας παρουσία τριών βουλευτών του Νομού, του Δημάρχου Καλαμάτας, του Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, του μεγάλου δωρητή Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλου κι εκπροσώπων των ΕΔ και των Σωμάτων Ασφαλείας, εγγυήθηκε προσωπικά πως είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάθε απειλή κατά των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων.

Τόσο κατά την διάρκεια της ομιλίας του όσο και στις δηλώσεις του στα τοπικά Μέσα ενημέρωσης, ο Μεσσήνιος Αρχηγός ΓΕΣ αναφέρθηκε στην ετοιμότητα των Ε.Δ. στην ισχυρή αποτρεπτική τους ισχύ και έστειλε μήνυμα ασφάλειας, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «πρέπει να κοιμόσαστε ήσυχοι, να μην φοβάστε, είμαστε ισχυρότεροι από ποτέ».

<--OPaP--> <--OPaP-->

Σχετικά άρθρα