Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βενιζέλος: Στο ΣΥΡΙΖΑ έχουν πραγματικά σκυλιάσει

Βενιζέλος: Στο ΣΥΡΙΖΑ έχουν πραγματικά σκυλιάσει
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευάγγελος Βενιζέλος, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ,

Στο ΣΥΡΙΖΑ έχουν πραγματικά σκυλιάσει , γιατί αντιλαμβάνονται ότι η έξοδος από το μνημόνιο τους στερεί το βασικό τους επιχείρημα για εκλογές, ανέφερε στην ομιλία του στο υπουργικό συμβούλιο ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο κ. Βενιζέλος, τόνισε ότι συμφωνεί με τα λεγόμενα του πρωθυπουργού για το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ με τις τοποθετήσεις του υπονομεύει την οικονομία της χώρας.

«Το αποτέλεσμα ήταν η αλαζονική εμφάνιση που είδαμε στη Βουλή, η απαίτηση η κυβέρνηση να εγκαταλείψει το έργο της και την αποστολή της, η χώρα να οδηγηθεί τώρα σε εκλογές, χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση για την οριστική έξοδο από την κρίση και την αλλαγή σελίδας για τη μετά το μνημόνιο εποχή. Δεν θέλουν να φτάσουμε σε αυτή τη φάση. Έχουν πραγματικά σκυλιάσει γιατί αντιλαμβάνονται ότι εάν αυτό συντελεστεί και κυρίως αν αυτό αρχίσει να φαίνεται στην πραγματική οικονομία, στην καθημερινή ζωή, στο κλίμα, καταλύεται η τεχνική βάση αντιπαράθεσης «μνημόνιο-αντιμνημόνιο», η οποία έχει αλλοιώσει το πολιτικό σύστημα, τους συσχετισμούς, τις συμπεριφορές και έχει οδηγήσει σε ακραία σημεία, όχι δημαγωγίας και λαϊκισμού, αλλά συνωμοσιολογίας».

Και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Έφτασαν μάλιστα στο σημείο κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ, σε συνεργασία με γλοιώδεις συνοδοιπόρους, να πουν σήμερα ότι τα προβλήματα που έχουμε στις διεθνείς αγορές, τα προβλήματα στη διεθνή αγορά ομολόγων, σταspreads, ή στο Χρηματιστήριο δεν είναι αποτέλεσμα της στρατηγικής της αποσταθεροποίησης την οποία προκαλούν αυτοί ως αντιπολίτευση, αλλά είναι αποτέλεσμα του γεγονότος ότι εμείς θέλουμε πρόωρη έξοδο από το μνημόνιο. Προσέξτε, αυτό δεν το υποστηρίζει ούτε ο πιο ακραίος συντηρητικός κύκλος στην Ε.Ε. και στο ΔΝΤ».

Σχετικά άρθρα