Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τσίπρας: Η κυβέρνηση οδηγεί σε πρωτοφανές αδιέξοδο τον τόπο

Τσίπρας: Η κυβέρνηση οδηγεί σε πρωτοφανές αδιέξοδο τον τόπο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Αντώνης Σαμαράς, Εκλογές, Πολιτική Γραμματεία ΣΥΡΙΖΑ, ΣΥΡΙΖΑ,

«Η κυβέρνηση οδηγεί σε πρωτοφανές αδιέξοδο τον τόπο. Είναι ανάγκη για άμεση προσφυγή στις κάλπες» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας ότι «μετά το φιάσκο των Παρισίων και το φιάσκο του Βερολίνου, ήρθε και το φιάσκο της Ουάσινγκτον, για να επιβεβαιώσει την εικονική πραγματικότητα του Success story και να φανερώσει τη δραματική αποτυχία της κυβέρνησης Σαμαρά».

Ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας απόψε στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, επέρριψε ευθύνες στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά για την δημιουργία κλίματος έντασης, κινδυνολογίας και αποσταθεροποίησης.

Ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε «στο πρωτοφανές αδιέξοδο στο οποίο η κυβέρνηση οδηγεί τον τόπο, καθώς και στην αναγκαιότητα προσφυγής στις κάλπες»,

Στη Βουλή, πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, «ζήτησα από τον κ. Σαμαρά να σταματήσει τους σχεδιασμούς της κλιμάκωσης της έντασης και της προσπάθειας αποσταθεροποίησης, του ζήτησα τη συντεταγμένη και ομαλή προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία».

Όμως, ο πρωθυπουργός, σημείωσε ο κ. Τσίπρας, «προτίμησε την τετράμηνη παράταση της έντασης και της κινδυνολογίας της αποσταθεροποίησης».

Πρόσθεσε δε ότι «στη γραμμή Σαμαρά, τα κυβερνητικά στελέχη επαναφέρουν σενάρια που βάζουν σε κίνδυνο τις καταθέσεις των πολιτών» και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι «η προσπάθεια της κυβέρνησης να υπονομεύσει τον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα αποσταθεροποιήσει τη χώρα».

Σχετικά άρθρα