Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η αντιπολίτευση σφυροκοπάει την κυβερνητική ανικανότητα στην πυρκαγιά σε Άνω Βούλα και Βάρη

Η αντιπολίτευση σφυροκοπάει την κυβερνητική ανικανότητα στην πυρκαγιά σε Άνω Βούλα και Βάρη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αττική, Βούλα, Βουλιαγμένη, Γλυφάδα, Ελληνική Λύση, ΚΚΕ | Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος, Νάσος Ηλιόπουλος, Προοδευτική Συμμαχία, Πυρκαγιά, ΣΥΡΙΖΑ, Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας, Φωτιά, Χρήστος Σπίρτζης,

Πυρά κατά της κυβέρνησης για τους σχεδιασμούς της στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών εξαπολύουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

«Ποια είναι η προετοιμασία της κυβέρνησης Μητσοτάκη για φέτος;» αναρωτιέται ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος.

Νωρίτερα κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον Χρήστο Σπίρτζη, τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη της Κ.Ο. και Κώστα Ζαχαριάδη, τομεάρχη Εσωτερικών επισκέφθηκε το Δημαρχείο της Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης και τις πληγείσες από την πυρκαγιά περιοχές.

O κ. Σπίρτζης στη δήλωσή του επιτέθηκε στην κυβέρνηση κάνοντας λόγο για «επικοινωνία, προπαγάνδα και μηδενικό αποτέλεσμα».

Για ένα σκληρό καλοκαίρι κάνει λόγο το ΚΚΕ, σε σχόλιό του για την πυρκαγιά στη Βούλα και τις δηλώσεις του υπ. Πολιτικής Προστασίας, σημειώνοντας ότι «για μια ακόμη χρονιά, οι ελλείψεις στην πυροσβεστική και τη Δασική Υπηρεσία είναι τεράστιες, για μια ακόμη χρόνια δίνεται μόλις το 0,04% του Προϋπολογισμού για τη διαχείριση και προστασία των δασών, για μια ακόμη χρόνια υπάρχει πλήρης απουσία ενός συνολικού, σύγχρονου, επιστημονικού σχεδίου αντιπυρικής προστασίας.

»Κατά τα αλλά θα φταίνε οι “ακραίες καιρικές συνθήκες”, η “κλιματική κρίση”, το “ανάγλυφο” των καμμένων περιοχών. Ντροπή σας!».

Σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση αναφέρει:

«Το περιβόητο «επιτελικό κράτος έλαμψε δια της απουσίας του και της εκκωφαντικής σιωπής του πρωθυπουργού και κορυφαίων υπουργών.

»Φαίνεται ότι κάθε τριήμερο η κυβέρνηση είναι εκτός τόπου και χρόνου».

Σχετικά άρθρα