Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σκούφα και Αγτζίδης για τους Έλληνες της Μαριούπολης στη μέγγενη του πολέμου

Σκούφα και Αγτζίδης για τους Έλληνες της Μαριούπολης στη μέγγενη του πολέμου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βλάσης Αγτζίδης, Ελληνική Ομογένεια, Εύξεινος Πόντος, Μαριούπολη, Μπέττυ Σκούφα, Ουκρανία, Πόντιοι, Προοδευτική Συμμαχία, Ρωσία, ΣΥΡΙΖΑ,

«Εξαιρετική εκδήλωση προχθές το βράδυ στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης, χώρος ο οποίος παραχωρήθηκε για χρήση για 25 χρόνια στη δραστήρια Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας το Μάιο του 2019 κι από τον Σταύρο Αραχωβίτη, ως υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης», αναφέρει σε ανάρτησή της στο Facebook η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Μπέττυ Σκούφα και συνεχίζει:

«Ο κ. Βλάσης Αγτζίδης, ιστορικός, Άνθρωπος που έχει αφιερώσει τη ζωή του στην έρευνα και τη μελέτη κρίσιμων ζητημάτων για τον Ελληνισμό του Πόντου και της Ανατολής, μας παρουσίασε την ιστορική πορεία Ελλήνων κι Ελληνίδων, της έντονης σε πολυποίκιλη παρουσία ελληνικής κοινότητας πρώην χωρών “δορυφόρων” της τότε ΕΣΣΔ, τη στάση της Ρωσίας απέναντι σε αυτές τις χώρες και τις διάφορες εθνοτικές ομάδες, για να φτάσουμε στο σήμερα και τη σχεδόν παντελή εγκατάλειψη (δυστυχώς για ακόμη μια φορά) της μητέρας πατρίδας, της Ελλάδας, στους ομοεθνείς μας της Μαριούπολης.

«Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το τμήμα Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Πιερίας (υπεύθυνος: Διονύσης Ζαρώτης).

»Ευχαριστούμε θερμά την αεικίνητη πρόεδρο της Εστία Πιερίδων Μουσών Κατερίνης – Estia Pieridon Musson Katerini, εξαιρετική φίλη κι Άνθρωπο, Στέλλα Τζιτζιλή, για τις φωτογραφίες.

«ΥΓ. Τον Αντώνη Κάλφα, νομίζω δεν χρειάζεται να σας τον συστήσω.

»Τουλάχιστον στους Πιεριείς είναι εξαιρετικά γνωστός, ως άνθρωπος των Γραμμάτων και των Τεχνών», καταλήγει η κα. Σκούφα.

Σχετικά άρθρα