Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μητσοτάκης για Ερντογάν: Όσο μας προκαλούν με λεονταρισμούς περιθωριοποιούνται και εκτίθενται

Μητσοτάκης για Ερντογάν: Όσο μας προκαλούν με λεονταρισμούς περιθωριοποιούνται και εκτίθενται
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κυριάκος Μητσοτάκης, Τουρκία, Υπουργικό Συμβούλιο,

Ο πρωθυπουργός ξεκινώντας την εισήγησή του στο υπουργικό συμβούλιο ευχήθηκε να μην ξαναγυρίσουμε ποτέ στη λογική των υπουργικών συμβουλίων εξ αποστάσεως.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε μήνυμα στην Τουρκία λέγοντας ότι στον απόηχο των ταξιδιών στις ΗΠΑ και το Νταβός εστάλη μήνυμα σε κάθε επίπεδο διπλωματικό, αμυντικό, και εθνικό.

«Η δυνατή Ελλάδα ενοχλεί κάποιους», είπε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε ότι όσο μας προκαλούν με λεονταρισμούς περιθωριοποιούνται και εκτίθενται.

»Επιλέγουν να σταθούν απέναντι μας απέναντι στην Ευρώπη και το ΝΑΤΟ», τόνισε.

Τόνισε ακόμα ότι δεν έχουμε λόγο να ανοίξουμε διάλογο με το παράλογο και το ανιστόρητο αλλά δεν σημαίνει ότι δεν θα υπερασπιζόμαστε τα δίκαια μας.

Ο πρωθυπουργός, αναφέρθηκε στο πρόγραμμα στήριξης για την ακρίβεια λέγοντας ότι «Εφαρμόζουμε ένα από τα μεγαλύτερα προγράμματα στήριξης κατά της ακρίβειας στην Ευρώπη».

«Η κυβέρνηση θα είναι εδώ για κάθε πολίτη που δοκιμάζεται», τόνισε χαρακτηριστικά.

Μίλησε επίσης για αμηχανία κάποιων όταν ανακοινώθηκε πως θα φορολογηθούν με 90% τα υπερκέρδη των εταιρειών και μάλιστα πρόσθεσε ότι στο Νταβός η Κριστίν Λαγκάρντ πρότεινε να υιοθετηθεί το σχέδιο αυτό και σε άλλες χώρες.

Αναφέρθηκε και στα επεισόδια στο ΑΠΘ λεγοντας: «αν κάποιοι με βαριοπούλες θέλουν να τα κάνουν γυαλιά καρφιά η πολιτεία δεν θα τους επιτρέψει – επιτέλους ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να διαλέξει βιβλιοθήκη ή βαριοπούλα».

«Δική μας απάντηση είναι το χτίσιμο της νέας παιδείας τολμηρό και μεταρρυθμιστικό νομοσχέδιο – σας ζητώ να το στηρίξετε», τόνισε.

Σχετικά άρθρα