Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ελληνο-Σαουδαραβικό Επιχειρηματικό Φόρουμ στις 30 Μαΐου

Ελληνο-Σαουδαραβικό Επιχειρηματικό Φόρουμ στις 30 Μαΐου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Enterprise Greece, Σαουδική Αραβία, Υπουργείο Εξωτερικών,

Την Δευτέρα 30 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί το Ελληνο-Σαουδαραβικό Επιχειρηματικό Φόρουμ, στο Ξενοδοχείο Intercontinental, με τη συμμετοχή ομόλογων Υπουργών και Υφυπουργών της ελληνικής κυβέρνησης, ενώ από τον ελληνικό επιχειρηματικό κόσμο, έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον συμμετοχής από 100 και πλέον εταιρίες.

Οι θεματικές ενότητες του Φόρουμ, όπου θα παρουσιαστούν οι προοπτικές συνεργασίας ανά τομέα, επικεντρώνονται σε Ναυτιλία, Τουρισμό, Ενέργεια, Κατασκευές, Καινοτομία, Αγροτοδιατροφικα, ενώ με την ολοκλήρωση του Φόρουμ, θα πραγματοποιηθούν στο χώρο του ξενοδοχείου B2B συναντήσεις.

Της Σαουδαραβικής αποστολής ηγείται, ο Σαουδάραβας Υπουργός Επενδύσεων ΑΜ Khalid Al Faleh και μαζί του έρχονται 7 Υφυπουργοί της κυβέρνησης και 3 Γενικοί Γραμματείς από τα Υπουργεία Ενέργειας, Περιβάλλοντος, Τουρισμού, Υγείας, Επιστήμης και Τεχνολογίας, Κοινωνικής Ανάπτυξης, Μεταφορών, Επικοινωνιών, Ισλαμικών Υποθέσεων.

Την κυβερνητική αποστολή πλαισιώνουν εκπρόσωποι από 51 εταιρίες από τον τραπεζικό και χρηματοοικονομικό τομέα, την ενέργεια, τον τουρισμό, τις κατασκευές, την υγεία, τον αγροτοδιατροφικό τομέα.

Σχετικά άρθρα