Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ελληνο-Ισπανικό Επιχειρηματικό Φόρουμ – Συνάντηση υφυπ. Εξωτερικών Φραγκογιάννη με την Ισπανίδα υφυπ. Εμπορίου

Ελληνο-Ισπανικό Επιχειρηματικό Φόρουμ – Συνάντηση υφυπ. Εξωτερικών Φραγκογιάννη με την Ισπανίδα υφυπ. Εμπορίου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Enterprise Greece, Ισπανία, Ιωάννης Σμυρλής, Κώστας Φραγκογιάννης, Υπουργείο Εξωτερικών,

Ο υφυπουργός Εξωτερικών για την Οικονομική Διπλωματία και την Εξωστρέφεια Κώστας Φραγκογιάννης θα εγκαινιάσει, από κοινού με την Ισπανίδα υφυπουργό Εμπορίου και Πρόεδρο του Ισπανικού Φορέα Προώθησης Εμπορίου και Επενδύσεων ICEX Xiana Mendez, το Ελληνο-Ισπανικό Επιχειρηματικό Φόρουμ που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, Τρίτη 24 Μαΐου 2022, στο Ξενοδοχείο Grand Hyatt.

Το Φόρουμ εντάσσεται στις δράσεις του Εθνικού Στρατηγικού Σχεδίου Εξωστρέφειας 2022 για την ενίσχυση και προώθηση των εξαγωγών και επενδύσεων, και θα συμμετάσχουν σε αυτό 17 επιχειρήσεις από την Ισπανία και 50 ελληνικές.

Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στους κλάδους της ενέργειας, της διαχείρισης υδάτων και αποβλήτων και των υποδομών στις μεταφορές.

Στο Φόρουμ θα απευθύνει χαιρετισμό διαδικτυακά ο γενικός γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας και Πρόεδρος της Enterprise Greece Γιάννης Σμυρλής, ενώ θα συμμετάσχουν με ομιλίες ο γενικός γραμματέας Ιδιωτικών Επενδύσεων και ΣΔΙΤ Ορέστης Καβαλάκης και ο Διοικητής του Ταμείου Ανάκαμψης Νικόλαος Μαντζούφας.

Στο περιθώριο των εργασιών του Φόρουμ, θα πραγματοποιηθεί και διμερής συνάντηση των δύο υφυπουργών, κατά την οποία θα εξεταστούν οι προοπτικές της περαιτέρω ενίσχυσης και διεύρυνσης των οικονομικών και εμπορικών σχέσεων Ελλάδας – Ισπανίας.

Σχετικά άρθρα