Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μητσοτάκης σε νέους: Δεν έχει σημασία πόσα λεφτά βγάζεις – Υπάρχουν η οικογένεια και οι φίλοι

Μητσοτάκης σε νέους: Δεν έχει σημασία πόσα λεφτά βγάζεις – Υπάρχουν η οικογένεια και οι φίλοι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ακρίβεια, Ανεργία, Βίντεο, Εργασία, Κυριάκος Μητσοτάκης, Μισθοί, Πληθωρισμός, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ,

Σε μια απίστευτη αναφορά προέβη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας με νέους στο πλαίσιο του 12ου Πανοράματος Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας.

Εν τη ρύμη του λόγου του ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνάντηση που είχε, στο Μέγαρο Μαξίμου, με μια ομάδα από φοιτητές και νεαρούς εργαζόμενους σε εταιρείες τεχνολογίας, οι οποίοι συμμετέχουν στο 12ο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας, που πραγματοποιείται αύριο Τρίτη (24/05), είπε:

«Το γεγονός ότι στην Ελλάδα ναι έχουμε πληθωρισμό, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι΄ αυτό, αλλά είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο.

»Το κόστος ζωής παραμένει πιο χαμηλό από ότι σε πάρα πολλές άλλες ευρωπαϊκές πόλεις και το ίδιο ισχύει και για τις Ηνωμένες Πολιτείες.

»Και υπάρχει πάντα και στην Ελλάδα ένας μηχανισμός υποστήριξης, οικογένεια, φίλοι, που κάνουν τη ζωή μας εδώ πιο εύκολη και πιο ευχάριστη.

»Η Ελλάδα, το έχω πει πολλές φορές και παρότι της αντιπολίτευσης της αρέσει να μου ασκεί κριτική γι΄ αυτό, θα επιμείνω σε αυτό, μπορεί να προσφέρει μία εξαιρετική ποιότητα ζωής και σε ένα κόσμο όπου τα ζητήματα αυτά αποκτούν ολοένα και μεγαλύτερη σημασία.

»Όπου ο σκοπός πλέον δεν είναι απλά πόσα λεφτά θα βγάλω, είναι πολύ σημαντικό αυτό, αλλά δεν είναι το μοναδικό κίνητρο, το να βγάζει κανείς ολοένα και περισσότερα λεφτά, αλλά να βλέπουμε τη ζωή μας λίγο πιο σφαιρικά, λίγο πιο ολιστικά.

»Η Ελλάδα μπορεί να προσφέρει συνολικά καλές δουλειές, καλές απολαβές, οικογένεια, φίλους και ένα εξαιρετικό περιβάλλον στο οποίο να εργάζεται κανείς αλλά και να ζει».

Έντονη αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος, με ανάρτησή του στα social media αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο βασικός μισθός είναι χαμηλότερος από το επίπεδο του 2010, αλλά και η ανεργία νέων είναι η υψηλότερη στην Ευρώπη.

Στην ανάρτησή του έγραψε:

«Το «πολλές και καλές δουλειές» έγινε «δεν έχει σημασία πόσα λεφτά βγάζεις».

»Αυτά είπε ο Μητσοτάκης στην χώρα που ο βασικός μισθός είναι χαμηλότερος από το επίπεδο του 2010, στην χώρα με την υψηλότερη ανεργία νέων στην Ευρώπη.

»Επικίνδυνος, κυνικός και προσβλητικός #ολιστικη_ζωη».

Σχετικά άρθρα