Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καμμένος: Παράθυρο για κυβέρνηση συνεργασίας με ΣΥΡΙΖΑ

Καμμένος: Παράθυρο για κυβέρνηση συνεργασίας με ΣΥΡΙΖΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Πάνος Καμμένος, ΣΥΡΙΖΑ,

Παράθυρο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ άνοιξε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

«Χθες είχαμε μια εξαιρετική συζήτηση με αφορμή την πρόταση που έχουμε για τα κόκκινα δάνεια. Μία πρόταση που έγινε αποδεκτή από την Αξιωματική αντιπολίτευση” είπε μιλώντας στον Real FM και συμπλήρωσε με νόημα ότι «ναι συζητήσαμε και για άλλα πράγματα, να δούμε τις προοπτικές που υπάρχουν προκειμένου να γυρίσει σελίδα ο τόπος. Ξεκαθαρίσαμε ο καθένας τις κόκκινες γραμμές του και είδαμε τα πράγματα που μπορούμε να συζητήσουμε και τα πράγματα που δεν μπορούμε. Αυτή η συζήτηση σε ένα πολύ καλό κλίμα, οδηγεί πιθανώς στην επόμενη μέρα, να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε τις προοπτικές ενός μεγάλου κυβερνητικού συνασπισμού για να αντιμετωπίσουμε την απειλή των Γερμανών».

«Θα λυθούν τα θέματα αυτά. Θα γίνουν σεβαστές οι κόκκινες γραμμές αλλήλων, προκειμένου να προχωρήσουμε» πρόσθεσε ο Πάνος Καμμένος.

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες προέρχονται από τον πατριωτικό και δημοκρατικό χώρο. Έχουμε ξεκάθαρες θέσεις στα Εθνικά θέματα, ξεκάθαρες θέσεις στην ενοποίηση της Ευρώπης. Συμφωνούμε σε θέματα που αφορούν την Εκκλησία, συμφωνούμε στο θέμα του χρέους» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος.

Σχετικά άρθρα