Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Σταύρος Θεοδωράκης ακύρωσε τη συνάντηση με τον Τσίπρα

Ο Σταύρος Θεοδωράκης ακύρωσε τη συνάντηση με τον Τσίπρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, Πάνος Καμμένος, Σταύρος Θεοδωράκης,

Ο Σταύρος Θεοδωράκης ακύρωσε το ραντεβού που είχε προγραμματίσει με τον Αλέξη Τσίπρα, για την Πέμπτη, όπως αναφέρει η «Καθημερινή».

Οι λόγοι της ακύρωσης της συνάντησης έχουν να κάνουν με το πολωτικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί εξαιτίας των δηλώσεων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ περί χρηματισμού των βουλευτών.

Ο σημαντικότερος λόγος που αρνήθηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης να συναντηθεί με τον Τσίπρα. Και αυτός είναι ότι ο Τσίπρας συναντήθηκε με τον Καμμένο πριν την συνάντησή του με τον Θεοδωράκη.

«Είναι ενδιαφέρον ότι ένα κόμμα κυβερνητικό αριστερό όπως είναι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ανάγκη από δάνεια πολιτικής από τους ΑΝΕΛ. Δεν θέλω να κρύβομαι πίσω από τις λέξεις. Θεωρώ αυτή τη σχέση προσβλητική για τον κόσμο της αριστέρας. Δεν έχει σημασία τι λες για ένα μερικό ζήτημα αλλά τι λές για τη χώρα. Αν πιστεύεις ότι η χώρα είναι έρμαιο σκοτεινών συμφερόντων, αν πιστεύεις ότι ο Μ.Αλέξανδρος κάποια στιγμή θα αναστηθεί και θα σώσει τη χώρα και θα κάνει μια εκστρατεία και θα πάρει τα χαμένα εδάφη, δεν μπορεί να διαλέγεσαι με το χώρο της αριστεράς. Είναι προσβολή για το χώρο της αριστεράς αυτή η συζήτηση. Και δεν έχει και τίποτα καινούργιο γιατί από όσο θυμάμαι ο κ. Καμμένος ήταν για κάποια χρόνια υπουργός. Άρα με την αγωνία του ΣΥΡΙΖΑ να θέλει να κυβερνήσει, θα πρέπει να αναζητήσει και άλλους υπουργούς της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που είναι στα αζήτητα και πιθανότατα πολύ εύκολα θα του προσφέρουν στήριξη» σημείωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Σχετικά άρθρα