Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Δένδιας συναντήθηκε με τον Τσούνη στο ΥΠΕΞ – Ειρήνη και ευημερία στην περιοχή

Ο Δένδιας συναντήθηκε με τον Τσούνη στο ΥΠΕΞ – Ειρήνη και ευημερία στην περιοχή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αμερικανική Πρεσβεία, Διπλωματικό Σώμα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Νίκος Δένδιας, Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Τζορτζ Τζέιμς Τσούνης, Υπουργείο Εξωτερικών,

Ο νέος πρεσβευτής των Ηνωμένων Πολιτειών στην Αθήνα, Γιώργος Τσούνης, μετά την επίδοση των διαπιστευτηρίων του την Τρίτη στην πρόεδρο της Δημοκρατίας, συναντήθηκε με τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια, στο μέγαρο της ελληνικής διπλωματίας.

Ο Ελληνοαμερικανός διπλωμάτης σε ανάρτησή του στο Twitter έγραψε ότι, «είναι τιμή μου που έχω την πρώτη μου συνάντηση ως Πρέσβης των ΗΠΑ με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια.

»Συζητήσαμε τους κοινούς μας στόχους για τη σχέση Ηνωμένων Πολιτειών – Ελλάδας πριν από την επίσκεψη Μητσοτάκη στην Ουάσιγκτον και πώς μπορούμε να συνεργαστούμε για την προώθηση της ειρήνης και της ευημερίας στην περιοχή».

Ο Νίκος Δένδιας έγραψε στο Twitter:

Ήταν μεγάλη μου χαρά να δεχθώ σήμερα τον νέο Αμερικανό πρεσβευτή, George Tsunis, ένα διακεκριμένο μέλος της ελληνικής ομογένειας στις ΗΠΑ, με τον οποίο συζητήσαμε για την περαιτέρω ενίσχυση της στρατηγικής εταιρικής σχέσης των κρατών μας».

Σχετικά άρθρα