Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Λάσπη Μαργ. Σχοινά στον Νίκο Χριστοδουλίδη – Βρυξελλιώτικη κατάντια και απελπισία

Λάσπη Μαργ. Σχοινά στον Νίκο Χριστοδουλίδη – Βρυξελλιώτικη κατάντια και απελπισία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αβέρωφ Νεοφύτου, Κύπρος, Κύπρος Προεδρικές Εκλογές, Μαργαρίτης Σχοινάς, Νέα Δημοκρατία, Νίκος Χριστοδουλίδης,

Πρωτοφανής αήθης επίθεση του «βρυξελλιώτη» Μαργαρίτη Σχοινά στον Νίκο Χριστοδουλίδη, για τον οποίον άφησε να εννοηθεί ότι υποστηρίζεται από τους Ρώσους, ένα εμετικό χαμερπές ψέμα που παραβιάζει τη λογική και διαψεύδεται από τα έργα του πρώην υπουργού Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ο ίδιος Μαργαρίτης Σχοινάς εξέφρασε την υποστήριξή του στον Αβέρωφ Νεοφύτου, ο οποίος έχει υιοθετήσει απολύτως στο παρελθόν, με δημόσιες δηλώσεις του, τους νεο-οθωμανικούς σχεδιασμούς στην Ανατ. Μεσόγειο.

Ο Μαργαρίτης Σχοινάς, αφού ηττήθηκαν οι Γερμανοί φίλοι του και όλοι οι σχεδιασμοί τους, φαίνεται ότι αναζητά κάποιον ρόλο, ο οποίος περνά και μέσα από μία παλιομοδίτικη λασπολογία αναφορικά με την προεδρική εκλογή στην Κύπρο.

Μία δεύτερη δημόσια στήριξη προς την υποψηφιότητα του Προέδρου του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, έδωσε ο Αντιπρόεδρος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς από το βήμα του 14ου συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας.

Μιλώντας για τη Ρωσία, ξεκαθάρισε πως σύσσωμη η ευρωπαϊκή οικογένεια θα ταχθεί απέναντι στην φρίκη του πολέμου.

«Απέναντι σε αυτούς που ξεσπιτώνουν αμάχους, σε αυτούς που βομβαρδίζουν ορθόδοξους ναούς και μοναστήρια, που στέλνουν φανατικούς Ισλαμιστές να ξεριζώσουν ομοεθνείς μας από την Μαριούπολη και τη Μαύρη Θάλασσα, την κοιτίδα του νεότερου ελληνισμού» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σχοινάς.

Σε αυτό ακριβώς το σημείο απευθύνθηκε στον Αβέρωφ Νεοφύτου που χαιρέτισε προηγουμένως το συνέδριο.

«Φίλε Αβέρωφ» ανέφερε «θέλω να ξέρεις ότι αυτούς δεν θα τους αφήσουμε να παίξουν παιχνίδια στην Κύπρο, στην προεδρική εκλογή της Κύπρου.

»Η Κύπρος θα μείνει ευρωπαϊκή και δυτική και εσύ θα είσαι ο φορέας αυτής της μεγάλης προσπάθειας και εμείς θα είμαστε δίπλα σου» κατέληξε.

Ότι ο Αβέρωφ Νεοφύτου υποστήριξε νεο-οθωμανικούς σχεδιασμούς για τους αγωγούς στην Ανατ. Μεσόγειο το αγνοεί ο κ. Σχοινάς; Ο οποίος ονειρεύεται να δει τον εαυτό του μέχρι και… πρωθυπουργό, όπως λέγεται;

Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές η αναφορά του Μαργαρίτη Σχοινά φωτογράφιζε τον Νίκο Χριστοδουλίδη που σύμφωνα με το αφήγημα του ΔΗΣΥ αλλά και κύκλων στις Βρυξέλλες, η υποψηφιότητά του στηρίζεται από τη Ρωσία.

Οι κύκλοι του ΔΗΣΥ και των Βρυξελλών έχουν να μας πουν τίποτα για τις γερμανικές – νεο-οθωμανικές πολιτικές που ανερυθρίαστα δημόσια ευνόησαν;

Έχουν να μας πουν, γνωρίζουν κάτι, για το ενεργειακό άξονα Βερολίνου, Μόσχας, Άγκυρας;

Σχετικά άρθρα