Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εισαγγελική πρόταση για παραπομπή στο Ειδικό Δικαστήριο του Ν. Παππά – Ζητείται και παραπομπή Καλογρίτσα

Εισαγγελική πρόταση για παραπομπή στο Ειδικό Δικαστήριο του Ν. Παππά – Ζητείται και παραπομπή Καλογρίτσα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ειδικό Δικαστήριο, Νίκος Παππάς, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Καλογρίτσας,

Την παραπομπή του Νίκου Παππά στο ειδικό δικαστήριο, για τους χειρισμούς του στην υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών, προτείνει η εισαγγελέας του δικαστικού συμβουλίου του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδηλίνη.

Η ανώτατη εισαγγελική λειτουργός ζητεί την παραπομπή του πρώην υπουργού για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος, σε βαθμό πλημμελήματος.

Η εισαγγελική λειτουργός προτείνει επίσης να παραπεμφθεί για ηθική αυτουργία στην παράβαση καθήκοντος του πρώην υπουργού, ο επιχειρηματίας Χρήστος Καλογρίτσας που με τις καταγγελίες του έφερε στην δικαιοσύνη την υπόθεση.

Τον τελευταίο λόγο για την παραπομπή ή μη, θα έχει το δικαστικό συμβούλιο.

Ο Νίκος Παπάς, ο οποίος αρνείται κατηγορηματικά την εμπλοκή του στην υπόθεση, βρέθηκε στο «στόχαστρο» με αφορμή τις καταγγελίες περί εικονικής συναλλαγής με λιβανέζικη κατασκευαστική εταιρία που έκανε ο επιχειρηματίας Χρήστος Καλογρίτσας ώστε να εξασφαλίσει μία από τις άδειες και να αποκτήσει ένα «ελεγχόμενο» κανάλι.

Από την πλευρά του ο κ. Καλογρίτσας αποδίδει κεντρικό ρόλο στον Νίκο Παππά, αναφέροντας ότι εκείνος έφερε σε επαφή όλα τα εμπλεκόμενα μέρη και οργάνωσε τις κινήσεις.

Σχετικά άρθρα